ja itaq daj skoz playback.. noben tut za sekundo ni podvomu v to.. sam ponavad še kork tok zgleda k da ni (kao).. tle je blo pa prou očitno.. pa še v živo je bla oddaja snemana ane..
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
pa sej ji ni joška padla ven,samo zelo očitno je skoz pogledovala dol in si popravljala obleko.dokler se jih ne navadi bi lahko vsaj mela malo bolj zaprte dekolteje ...drugače so res očitno umetne,prov kot ene bombe zgledajo no...pa že večkrat sm opazila,da se tej špeli prov očitno ne da ust odpirat ko pojejo na playback pa še zgleda kot da se dolgočasi vmes...
angkoriata amm ja na začetku ji je dobesedno pogledalo pol joške izza obleke, skor cela bradavička se ji je vidla , tko da ona je pol iz varnostnih razlogov non stop gledala in popravljala svoj dekolte ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
A je katera brala novo Novo? Sem slišala po radiu da je Špela na plaži nastavila svoji atomski joški. A je bla zgoraj brez? Zdaj se bo pa važila s temi joški.
Nic ni mela skritega. Pa men njene nove joske niso vsec. Na 50 km se vidi, da so umetne. Pa ze Zanine so mi grde. Po mojem tale Fabjan vse dela po istem kopitu, ki pa meni ni vsec.
Meni niso vsec, ker ima bradavice nekak na zgornji polovici joske in mi potem to ful cudno zgleda. In se taksna nenaravna oblika mi je.
Samo enkrat samkrat sem vidla ful dobre umetne joske in to na eni plazi. Tiste sem pa se jaz cel dan gledala In ce ne bi ona punca povedla, da ima res povecane, skor ne bi verjela, ker so bile tako lepega naravnega videza.