Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Mi je všeč, da je Tjaša ostala. Vseeno mi je bilo - ali Sandi ali Dada, ker mi noben ne potegne preveč. Ninine frizure pa ne bom komentirala :eek:
Lahko imam vse.
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Claudia22 »

Jaz BB ne gledam, slučajno smo včeraj doma vsi skupaj pogledali kake pol ure oddaje in če ste že pri Ninini frizuri, naj samo za šalo povem, da je bil moj oče kar nekaj časa prepričan, da nosi Nina klobuk. :D
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukrck »

Men je pa kul da je Dada šla. In sem tut vesela da je Tjaša ostala, ker si je to zaslužla.

Mi pa ni všeč Nina k se tkole med oddajo začne smejat, da tut stavka ne more do konca povedat! To se ji ne bi smel zgodit, pa tut če vod sam Reality show.

Upam, da bosta ta teden nominirana Mare pa Žanin, pa najbolj, da gresta kr obadva domov. Mare zato k nč ne nardi, sam postopa okol, Žanin pa zato k se dela tko bogo, pa una njena dekca.... Jao bože....
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

Gospodar (Sebastjan), ki ni skrival veselja zaradi Dadine izselitve: "Boli me k***c. Ona bi bla tud vesela, če bi jaz šel ven."

hahah pošteno!
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

cukrck napisal/-a:Mi pa ni všeč Nina k se tkole med oddajo začne smejat, da tut stavka ne more do konca povedat! To se ji ne bi smel zgodit, pa tut če vod sam Reality show.

Men je blo pa simpaticno. :)
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Mene pa zanima, kdaj pridejo not kakse rezerve? :gruebel:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

pa KDO bojo te rezerve :lach:

he he Tjasa je bla full veseJla :D No, sej bo slo...
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

Jst bom sam rekla...končno so se zamnejal!!
Že prejšnji teden bi si podložniki zaslužli postat gospodarji, ta teden so si pa tudi. Bo pomojem zanimiv gledat.

Me pa zanima kaj bo nalega, ker je Nina rekla, da bo neki takega, da bojo imel priložnost se maščevati bivšim gospodarejem. Sam prov dajejo take naloge, da se kregajo pol.
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objava Napisal/-a star7 »

js sm včiri res obstala pred tv - Nina je mela GroZno frizuroo :unknown:
in na čudež je bla Tina prvič v te sezoni luštna, normalno uštimana :gut:

kar se pa tiče nominacij, ful sm si želela da bi šla vn Tjaša kr mi je glupa..newem, mi deluje tako podobna uni njeni (še bolj glupi) sestri.
Pol ko pa je blo za zbirat med Dado in Sandjem sem raje vidla da je vn šla Dada, kr Sandi mi deluje fajn fant..sej tudi Dada mi je fajn, sam preveč je bla močna(besede), čeprav svaka ji čast da ma proti Sebastjanu, kr ta pa je res en kreten :box:
mislim kašn usranc, nima jajc, vse neki pumpa, sploh si ne zasluži mojih besed, kaj šele luksuzne hiše. od teh sedanjih gospodarje si jo zasluži sam Dejan, sam on mi deluje pristen in fajn, drugi so vedno bolj glupi..
in Sebastjan..mislim njegova oblačila-OMG :willnicht: groznoo.. tip je glup na polni črti...upam da čim prej leti vn, kr njemu tko prpa..boji se nominacij..joo grr ne morem ga videt!

moj favorit je ElTyeb :top:
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Jao zdele sm mal gledala BB in Sebastjan ma spet uno majčko z rožicami :eek: :eek: fak kje je to sploh dubu?!?

Drgač pa jst upam da bo zmagu Eltayb! Se mi zdi še najbl normaln!
Aja pa neki se govori da nej bi kot ena izmed rezerv pršla not punca od eltajba in bi šla v nasprotno skupino. In če se bo to zgodil, bo še fuul zanimiu :wink:

haha zdej razpravljajo al ga bodo pil al bi šli v savno pa jacuzi :D kera težka izbira :lol:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

Dada pa je ful slabo prenesla da je izpadla. Kar letelo je iz nje o Sebastajnu. (o čem se popolnoma strinjam z njo). Zakaj pa ne prenese Tjaše? Zarad nekih čikov?
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Najprej... ok, kva je blo pa z Ninino frizuro :lach: :unknown: sploh nism mogla nehat gledat u tisto njeno bulo uspred, čeprav sm se tok trudla, sam k se je res čez ceu ekran sam to vidl :roll: ok sej vem, da je blo nekak v stilu sam mal manjše pa bi usen lahk blo.

Drugo kar se opazla je to, da je Dejan ful shujšu :eek: res se mu je poznal v obraz, pa Tjaši tud mal sam njemu pa res FUL. Sej zdej bo v luksuzu use nazaj dubu...najbrž :wink:

Drgač mi je pa kul, da je šla Dada ven, čeprav tud Sandija neb tok pogrešala.. On si blo po Dadi zlo hitr opomogu, ker že zlo sumljivo objema Tjašo :wink: Tjaša se mi zdi, da se je dost sprostila, čeprav ni neki iber zanimiva oseba, ampak bomo vidli kako bo zdej naprej. Hehe kok je biu Seba veseu, da je šla vn. Mu je šla na žiuce k je jezik vrtela pa mu use nazaj povedala, tko k Damjana. Njemu so ušeč sam taki, ki mu kimajo.

Ma pa po mojem mnenju velik možnosti, da gre naslednji ven-Marko, vsaj če bo nominiran, kar pa mislim, da bo.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

hahaha a ste vidl k so si podložniki pink ponk mizo nrdil :rofl: pa s ponvico igrajo :rofl: legende res!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Slika

:D

Drugac pa sem tud jaz samo gledala tisto njegovo pisano majcko in ujemajoco se trenirko. :D
To bi blo pa ful bedno, da bi dali od ElTyba punco noter. Saj bi blo verjetno res zanimivo za gledat, ampak ker se vidi, da jo ima zelo rad, BB pa bi najverjetneje pripravil ogromno situacij v katerih bi bila njuna ljubezen lahko na preizkusnji.
ElTyb je tudi moj favorit.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Jest sm bla taka k sm vidla Sebastjana v njegovi majčki z rožcam --> Slika ... kao nek poduhovljeni bojevnik, ves potetoviran pol pa obleče tako punčkasto majčko, hahaha... čeprav je bla pa dobra fora :wink:

Pa ne vem zakaj mam filing, da se bosta zdej Sandi pa Tjaša spečala skup?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Odgovori