Škoda, ker tako mislite samo take, ki nikoli niker niste sodelovale. Res žalostno.
Dita a moji dve vprašanji oz eno vprašanje in en stavk zate pra rajši ne bi komentirala a.

Dita- napisal/-a:ja, veš kako društva delajo??? tako da če si v bloku al pa če mačku ne morš nudit varnega izhoda ti ga tut ne bodo dal... tut če si v bloku pa rečeš da ga bpš na vrvici vn peljala ti ga ne bodo dal... no TKO delajo društva.
glede ceste, vmes je še 7 hiš, na drgui strani pa je lep gozd in travnik... tko da bi mačka 100% prej JAZ dobila kot ti.
glede našga mačka, ni se še vrnu, so mi pa sosedje povedal da so ga vidl v okolici naše hiše, tko da je samo še vprašanje časa da pride nazaj. Najbrž mu je fajn bit zunej ker se gon, hrano ma tut...
zakaj ti nism odpisala? ker se ne mislm več s tabo obadat ker si otročja, ne veš kdaj nehat... sploh se pa ne mislm pred eno napadalno mulo zagovarjat za čist normalne stvari kot so spustit mačka ven iz hiše. ZATO ti nism odpisala.
Maya19 napisal/-a:Dita- napisal/-a:ja, veš kako društva delajo??? tako da če si v bloku al pa če mačku ne morš nudit varnega izhoda ti ga tut ne bodo dal... tut če si v bloku pa rečeš da ga bpš na vrvici vn peljala ti ga ne bodo dal... no TKO delajo društva.
glede ceste, vmes je še 7 hiš, na drgui strani pa je lep gozd in travnik... tko da bi mačka 100% prej JAZ dobila kot ti.
glede našga mačka, ni se še vrnu, so mi pa sosedje povedal da so ga vidl v okolici naše hiše, tko da je samo še vprašanje časa da pride nazaj. Najbrž mu je fajn bit zunej ker se gon, hrano ma tut...
zakaj ti nism odpisala? ker se ne mislm več s tabo obadat ker si otročja, ne veš kdaj nehat... sploh se pa ne mislm pred eno napadalno mulo zagovarjat za čist normalne stvari kot so spustit mačka ven iz hiše. ZATO ti nism odpisala.
^![]()
Dita- tud jaz sem že obupala nad tem osebkom. Sploh pa ko sem brala temo o pseh...In oseba, ki zagovarja samo rodovniške pse, mešanci pa so ji kar nekaj (oz. se ne strinja s purpl, da žival je žival in nima veze kake pasme je, ker si čist vsaka zasluži enako mero ljubezni!!!), bo nam tu pametovala kaj delamo narobe?! In ista oseba se ima za LJUBITELJICO ŽIVALI?! Ne, res nima smisla več...
![]()
![]()