Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Jz pa teh gospodinj na začetku sploh nism marala. Šele pred kratkim so mi postale ušeč in sm na compu pogledala celo prvo in drugo sezono, potem na pop tvju umes tretjo... zdej pa že veselo četrto gledam (spet na compu) . In morm rečt, da so res neki najbolšga! Skos bi jih loh gledala, prou zasvoji me, ker se skos neki dogaja .
Jaz pa tud zdej čakam naslednji del, ker sem jih prejšnji teden začela gledat, pa sploh vedela nisem, da še ni cela sezona posneta.... Zdj sm pa besna! :fight: