Hm po moje najboljše, da jima čimprej začneš malo omenjat in napeljevat in boš vidla odziv. Navsezadnje si dovolj stara. Glede na to, da ju skrbi ka bodo drugi rekl.. Kot da drugi nimajo otrok in ne spijo drug pri drugem. Res bedn izgovor ja.
Drugač pa midva sva prvič spala skp po enem mescu pa še mal in to pri moji babici, ker sva se vračala iz ene žurke k je bla v bližini.
Amaretto napisal/-a:Jst pr mojmu še nisem celo noč spala.. sicer sva skupi šele 3 mesece in kolkor poznam svoje starše, vem da jim ne bi blo prov.. me pa živcira ker ne vem kolk časa naj še počakam, da jima omenim kej v zvezi s tem.. k sta tko staromodna in ju ful skrbi kaj bodo ljudje govoril (mislm, halo!? ker bedn izgovor...)
Jaz sem pri njem čez noč ostala relativno pozno... Po več kot pol leta. Starši verjetno ne bi imeli kaj preveč proti, ampak vseeno sem imela nek zadržek in mi je bilo nerodno sploh omenit. Sicer se ne spomnim kako sem prvič sploh izvedla zadevo... Vem pa, da ni bilo nobenih problemov.
Kar se pa tiče darila... Heh. Nikoli do sedaj sploh nisem prinesla nobenega... Razen vloženih jurčkov (moj fotr je obseden gobar in nimamo kam z njimi ).
nikita.. napisal/-a:Men se vsa ta skrb zdi zelo nepotrebna,kaj pa ve mislite? In kaj ste ve naredile ko ste prvič prespale pri fantu?
Jaz ko sem prvič prespal pri punci je bilo čisto spontano...nič posebnega...dan se je pač zavlekel v noč in v zgodnje jutro...valjda nisem cel kovček prtljage sabo jemal
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
ja jest isto, tm sm bla, pa se nama ni dal dam (pa ene 400 metrov mava), pa sm ob ene dveh ponoč mtki sms poslala, da jo zjutrej ni skrbel.. toj pa to
darila pa nebi nikol prnesla, bi mi ga blo smotan dat.. itak se štekamo.. nam zdej ke pršla, pa rekla tuki mate dariu, k bom prespala..
no sam sva itak dolg skupi, sm bla že z njimi na smučanju za en teden pa tko..
Amaretto vem kko je to js bom zdj po pol leta lahko prvič prespala pr njemu... pa še to je "sam doma", men mat skos prav d če skp spiva sva k dva stara zakonca
jaz sem prvič prespala pri zdejšnjemu po parih dneh (imava možnost ker se šolava v drugem mestu, ni bilo problemov s starši) zdaj pa že imam tam vse svoje stvari in ne rabim s sabo skoraj nič drugače pa: zobna ščetka, pižama, deodorant, pa kaj za preoblečt
jz sm pr njemu prespala po dveh mesecih, za novo leto...nekak je blo logično da ne bom ob treh zjutraj se furala 100km do doma =) pač sva ful narazen...
drugač pa prespi on pr men kadar mojih ni doma...če grejo na morje al pa kam;) je pa enkrat prespal ko so bli vsi doma.sobo si delim z dvema sestrama (to mi ni problem, se dobr zastopmo, čeprov se sliš grozno:P) in takrat sva spala na kavču v dnevni pa je blo mal zoprno k zjutraj vsi zgodaj vstanejo...pa niti se nismo zmenil d loh prespi...sicer pa tut po tem noben ni nč reku=)
men tut ne dovoljo k njemu spat...pravjo nj najprej maturo nrdim-in ja nekak majo prov=)
in komej čakam oktober da bova oba na faxu v lj =)
nevem men se zdi da se je to mal preveč začel
kr usak 17letnik k ma 1esc punco spi pr njej ..men je to prehitr no ..tko k je npr moja soseda pr 16ih po 1mu tednu tipa dam prpelala in je že kr pr njih živeu wtf?
nevem no moje mnenje pač
Ann* napisal/-a:nevem men se zdi da se je to mal preveč začel kr usak 17letnik k ma 1esc punco spi pr njej ..men je to prehitr no ..tko k je npr moja soseda pr 16ih po 1mu tednu tipa dam prpelala in je že kr pr njih živeu wtf? nevem no moje mnenje pač
še ena k tko misli!
jst poznam primer, ko je pr 14-letnici fant že spal pri njen doma, njena mami se je pa okrog hvalla, da ma jihova Majči že fanta!! mislim... to mi je totalna bedarija, da po 1 mescu že spi pri tebi, čez 2 mesca gresta narazen, in čez 3 mesce maš že drugega v postli...
jst pravm da če sva za skupi bo časa še za vse in brez veze da neki hitiva in rinva z glavo skozi zid
v bistvu je res trapasto...in včasih mi gre na živce da mi pravjo doma nj najprej nrdim maturo pol pa lah grem kam...sam po drugi strani je pa to prav =) matura bo itak čez en mesec-ojoj=)
ampak prejšnja leta pa tut pomisla nism d bi koga domov vabila...ubistvu za zdej mam fanta zase...k men domov pride na obisk...oziroma skor zmer kam greva...in ni nobenih zapiranj v sobo pa takih stvari=)
hehe ko ste rekle da je lezenje v rit če neseš darilo za starše ko greš prvič k fantu- jz sm nesla darilo k je blo lih novo leto =) pa so bli ful veseli=)
*SweetGirl* napisal/-a:Meni se to tudi zdi narobe, da jih tako hitro domov pripeljejo pri 15ih. Jaz sem imela v srednji šoli mejo, da morm bit s fantom najmanj 1 leto, da ga pripeljem domov (in da ga potem vzamemo zraven na morje/smucanje). Takrat se mi je zdelo malo butasto, samo danes pa sem jim hvaležna.
ah to pa pol tut ni dobr, da se ti otrok eno leto skriva.. pa ne veš kje je..