Sem jo že parkrat videla v živo in je mnogo bolj lušna kot na teh slikicah. Vsekakor ni še ena povprečna blondinka kot je nekdo tu gor omenil.Sem sicer slišala, da se kar visoko nosi, ampak ne bomo sodli, dokler sami ne vidimo... ne

?
Mi je pa zanimivo, ko vidim koliko ljudi ima zaničevalni odnos do raznih lepotnih tekmovanj. In to ponavadi ravno tisti, ki jih redno spremljajo.
Pa kaj potem, če se znajdejo na ta način. Če jim uspe, jim kot študentkam to predstavlja kar dober vir zaslužka, ponavadi dobijo razne priložnosti tudi na drugih področjih. Na ta način se včasih najde tudi kak talent. Ne vem, zakaj bi bilo to kaj bolj poniževalno, kot biti npr. natakarica in sprejemati napitnino od moških, ki te gledajo v dekolte?Danes je videz zelo pomemben faktor, hvala bogu ne najpomembnejši, ampak-če je nekdo zadel gensko loterijo, ne vem, zakaj nebi tega izkoristil v svoj prid? Tudi pametni nismo vsi enako, zato tudi ne gredo vsi na fakultete, niti športno talentirani, zato vsi ne tekmujemo.
Jst rada pogledam lušno punco, čeprav sem sama punca

.In pojem izpostavljanja lepote ni nič novega, kar bi prinesel naš kapitalistično usmerjen svet,ampak stvar človeške narave.
Kakorkoli, mislim da je danes na svetu dosti bolj neumnih in pokvarjenih stvari, da bi se razburjali zaradi lepotnih tekmovanj.
Še nasvet za tiste, ki jih miss naslovi tako motijo-svoje nestrinjanje najbolj učinkovito izraziš tako, da stvar pač ignoriraš-debatiranje o stvari, čeprav kritiziranje, še vedno privlači pozornost nase.