Shannon napisal/-a:Pač ena od mnogih rahlo podhranjenih umetnih blondink, ki se bodo najverjetneje nekoč lotile pevske kariere.
Podhranjena? Ona?

Shannon napisal/-a:Pač ena od mnogih rahlo podhranjenih umetnih blondink, ki se bodo najverjetneje nekoč lotile pevske kariere.
^cherry^ napisal/-a:Ena blondinka več. Prav nič posebnega ni. Takih je malo morje.
Tamala_mrha napisal/-a:Shannon napisal/-a:Pač ena od mnogih rahlo podhranjenih umetnih blondink, ki se bodo najverjetneje nekoč lotile pevske kariere.
Podhranjena? Ona?A si ti ziher, da si jo videla na sliki? Meni izgleda čisto normalna, stegna ima prej malce močnejša kot presuha. Za moje pojme ima super postavo, je suha, ampak ne preveč. Tudi v obraz je luštna, kar mi je malokatera blondinka iz teh izborov.
Ne moreš pa soditi nekoga zaradi lente, da bo poskušal tudi v pevskih vodah... morda bo, morda ne. Nikoli se ne ve, niso pa zdaj vse misice kalibra Grohar, Osenar, Remar itd.
Shannon napisal/-a:Čuden glas v naši prelepi deželi ni bil še nikoli ovira za razne misice. 90 % jih nima nobenega posluha, pojejo, ko bi en mačka za rep vlekel.
Boste že vidl