nova hiša
- metuljčica*
- Cosmofrik
Re: nova hiša
kejtika napisal/-a:Zdravo, ravno sem se preselila v novo hišo in imam problem, ima morda katera kakšen nasvet zame. Nova hiša ima ogromna okna v praktično vseh sobah stanovanja, jaz pa sem včasih hodila zelo rada po hiši naga ali v spodnjicah. Sedaj sem to probala, so se takoj nabrali lokalci okrog in gledali. Kaj je narediti?
Hmmmm. Predlagam, da si daš okoli vratu eno veliko rdečo pentljo.

Predlagam, da zaposliš enga, k bo pobiru "vstopnino", dons pač nč več ni zastonj.
Lahko pa zbiraš prostovoljne prispevke, denar nakažeš azilu za nezaželenčke in tko se naga sprehajaš u dobrodelne namene
Lahko pa zbiraš prostovoljne prispevke, denar nakažeš azilu za nezaželenčke in tko se naga sprehajaš u dobrodelne namene

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Re: nova hiša
kejtika napisal/-a:Zdravo, ravno sem se preselila v novo hišo in imam problem, ima morda katera kakšen nasvet zame. Nova hiša ima ogromna okna v praktično vseh sobah stanovanja, jaz pa sem včasih hodila zelo rada po hiši naga ali v spodnjicah. Sedaj sem to probala, so se takoj nabrali lokalci okrog in gledali. Kaj je narediti?
A si že morda pomislila na zavese ali pa rulete?

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
densy napisal/-a:*purple* napisal/-a:metuljčica* napisal/-a:So odgovori temu primerni.Yazmeen napisal/-a:A se vam ne zdi tale tema mal? Če mene vprašaš, se en mal norca dela.
oziroma zelo podobni od še "dveh" uporabnic
purple ne obsojajje malo "sladka" tema ane
Jp tuki gre najbrž res spet za ˝sladki˝ sindrom.