Izpit za avto
Ma ne...ne eno ne drugo. Ma sej..važno da smo nardile. Hvala za čestitke..pa čestitam tud teb missT*...velik pametnih odločitev na cesti ti želim. Jz bom te odločitve kr rabla, ker sm dons dobla grajo, da mi učas manka dinamike in preveč gledam tiste avte k zame sploh niso pomembni.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
jst sm šla pa dons 1. na glavno.. in nism nrdila
enkrt sm robnik prevozila..in nvem kku mi je tu ratal..res ne..k prej nkol nism..pa sploh vidla nism d sm tuk bliz..jao
pol sm mogla vzvratno obrnt ..in mi je crknu sred ceste..pa pr enem čudnem križišči nmest d bi pr znaki STOP ustaula sm za prehodom za pešce ustaula..in me zlu jezi kr sm tm zmiri tku ustaulala pa mi ni nkol rjku d morm pred prehodam za pešce ustaut in ne za...ah..čist take brezvezne napake..pa tako tremo sm mela..so se mi kr noge tresle 

izpit za avto sm delala 3krat. že prvič bi lahko nardila, če mi ne bi inštruktor prjel za volan, ko sem bila na avtocesti in sm zgrešila smer. pač nism šla na levo, ampak na desno (kar ni narobe!)..model se je kr ustrašu in mi prjel volan. super, sm ruknla.. tko like čist na konc fure
v drugo sm zajebala pr enosmerni.. neki takšnga.
v tretje sm mela pa atata z brado.. pa eno bejbo k so jo je ata uvaju. v glavnm.. pelala sm celih 50 minut po lj (mislm, da je tolk polna ura glavne fure)..nism mogla vrjet kok ljubljane lahk prefuram v 50 min!!!
in sm končno nardila.
nasvet za tiste, ki delate izpit (glavna).. ko boste fural po cesti in boste nardil kakršnokol napako, vi furite naprej in ne pokazat zmote na vašmu obrazu!! sploh, če ima ocenjevalc sončne špegle gor in se ne vid kam gleda... vaše oči v vzratnem ogledalu povejo dost

v drugo sm zajebala pr enosmerni.. neki takšnga.
v tretje sm mela pa atata z brado.. pa eno bejbo k so jo je ata uvaju. v glavnm.. pelala sm celih 50 minut po lj (mislm, da je tolk polna ura glavne fure)..nism mogla vrjet kok ljubljane lahk prefuram v 50 min!!!

nasvet za tiste, ki delate izpit (glavna).. ko boste fural po cesti in boste nardil kakršnokol napako, vi furite naprej in ne pokazat zmote na vašmu obrazu!! sploh, če ima ocenjevalc sončne špegle gor in se ne vid kam gleda... vaše oči v vzratnem ogledalu povejo dost

"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
Ah jz sm mela sošolca k je u 7 naredu glavno. Pač oseba je taka že živčna sama po seb in za volanom je zmeram biu fool živčen in delvou je zmeden. Tko da glavne vožne ni treba uzet ka en bav bav. Bote že enkrat nadil. Nobena sramota ni tud če 5 krat delaš. boš usaj pol znau tko k se zagre.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
- vrednagreha
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
pri izpitu za avto je pomembna sreča in to, katerega ocenjevalca dobiš.....vsaj v Lj......sama sem imela kr dosti smole, ampak od januarja imam izpit v rokah in sem ful vesela.....sam obupat se ne sme.....
je pa res, da ko človek nardi izpit v Lj je sposoben iti kamorkoli, za ostale, v manjših krajih tega ne moremo reči....ker opažam, da jim je marsikaj novega, ko pripeljejo v lj.....
je pa res, da ko človek nardi izpit v Lj je sposoben iti kamorkoli, za ostale, v manjših krajih tega ne moremo reči....ker opažam, da jim je marsikaj novega, ko pripeljejo v lj.....
Živim življenje.....
Ja, se strinjam, da če nardiš izpit u Lj, je čist drgač, kt pa u kšnem manjšem kraju.
Sm že slišala, da je kdo govoru, da je u Lj laži izpit narest, ampak sploh ni res. Js sm u Lj 4-krat glavno delala, pa nism naredla (3-krat sm res naredla večje napake-zarad živčnosti, enkrat pa ene par mjhnih napak-u bistvu je najbl pripomogl k temu, da takrat nism naredla to, da sm narobe zavila-mogla bi it naravnost, pa sm se postavla za na desno in sm mogla it desno in uni ženski iz komisije to ni blo všeč
, ker smo pol padl u največjo gužvo), pol sm šla pa u Postojno delat in tm takoj naredla.
K sm delala u Postojni, mi je inštruktor vse povedu, na kere strani me lahko da za pelat in mi tut povedu, kje ponavad reče, da je treba obrnt in mi vse pokazu. Tut za po mestu je čist drgač, k se pač naučiš, kje je kšna enosmerna ulca in vse posebnosti, kjer te lahko zafrkne. U Lj te pa na glavni pele po ulcah, k jih prvič vidiš, več je kolesarjev, več je pasov...
Sam pomoje da če delaš drugod, ne u Lj, moreš k nardiš izpit it ene parkrat u Lj, pa da je en zravn pa se sam mal furata okol. Pomoje, da če odlašaš pa si ne upaš takoj u Lj, te bo pol, k bo treba it, še bl strah.
Sm že slišala, da je kdo govoru, da je u Lj laži izpit narest, ampak sploh ni res. Js sm u Lj 4-krat glavno delala, pa nism naredla (3-krat sm res naredla večje napake-zarad živčnosti, enkrat pa ene par mjhnih napak-u bistvu je najbl pripomogl k temu, da takrat nism naredla to, da sm narobe zavila-mogla bi it naravnost, pa sm se postavla za na desno in sm mogla it desno in uni ženski iz komisije to ni blo všeč

K sm delala u Postojni, mi je inštruktor vse povedu, na kere strani me lahko da za pelat in mi tut povedu, kje ponavad reče, da je treba obrnt in mi vse pokazu. Tut za po mestu je čist drgač, k se pač naučiš, kje je kšna enosmerna ulca in vse posebnosti, kjer te lahko zafrkne. U Lj te pa na glavni pele po ulcah, k jih prvič vidiš, več je kolesarjev, več je pasov...
Sam pomoje da če delaš drugod, ne u Lj, moreš k nardiš izpit it ene parkrat u Lj, pa da je en zravn pa se sam mal furata okol. Pomoje, da če odlašaš pa si ne upaš takoj u Lj, te bo pol, k bo treba it, še bl strah.
- super_shine
- Komunikatorka