Josephina napisal/-a:[vanessa] mal si premlada bla da bi blo kej.. In potem si se prevec oklepala otroskih iluzij.
Ti veš.
amyZ napisal/-a:A je mogoče ktera razmišljala da gre pri tem za podzavestno delovanje? A ima ta tip mogoče kaj skupnega s tvojim fotrom al pa s katerim moškim, ki ti je bil v življenju blizu? Lahk bi blo tud to. Dost je že to, da ima kako navado isto, pa ga podzavestno primerjaš z očetom in si seveda nad njem totalno navdušena, ampak intima pa itak ne, k bi podzavestno bil to incest.
Nočm neki psihologizirat, ampak sam tak prašam...da vidm če v pravo smer razmišljam...
A je mogoče ktera razmišljala da gre pri tem za podzavestno delovanje? A ima ta tip mogoče kaj skupnega s tvojim fotrom al pa s katerim moškim, ki ti je bil v življenju blizu? Lahk bi blo tud to. Dost je že to, da ima kako navado isto, pa ga podzavestno primerjaš z očetom in si seveda nad njem totalno navdušena, ampak intima pa itak ne, k bi podzavestno bil to incest.
ampak po mojem se tko počutiš samo zato, ker še nisi dejansko živela z njim pz. bila njegova punca. vsak človek ima napake in v vsaki zvezi pridejo vzponi in padci. samo v 'namišljeni' oz. idealistični tega ni- kar ti opisuješ.
the fifth element pa corfu girl: sicer nism brala vseh postov v tej temi tko da upam da nam brcnla v temo: a sta že bla kdaj skupej (vsaj lupčki pa to- na način kot par, ne kot prijateljski)? a je on za stvar? al je stvar samo enostranska?
Sweet Princess napisal/-a:Čaki - tole pa ne gre skupaj - da te privlači ša nočeš bit intimna s to dotično osebo?![]()
Če se neznansko privlači, kaj pa bi potem drugega delala z njim kot do da bi se ga nonstop dotikala, da poljubljala, z njim sexala...
Logična posledica privlačnosti je intimnost (beri: sex)
The Fifth Element napisal/-a:Saj poznate tisti občutek, ko se ti zdi, da je nekdo pravi zate, ko veš, da sta si usojena ..?
Jaz ga poznam že pet let in čeprav nikoli nisva bila skupaj, je on vedno tisti, ki ga imam v glavi vsak dan .. čeprav sem se vmes zaljubljala v druge, so vse te zaljubljenosti minile, ta pa ostaja ..
.. o.k., do tukaj vse klišejsko .. on je zame popoln, čeprav se včasih čudno vede .. ampak .. khm .. ne predstavljam si seksa z njim .. ko premišljujem o tem, imam občutek, kot da bi to delala z bratom .. grh ..
.. pa še sram bi me bilo .. ne bi se sploh sprostila ..
.. kaj naj bi to pomenilo?