nova hiša
nova hiša
Zdravo, ravno sem se preselila v novo hišo in imam problem, ima morda katera kakšen nasvet zame. Nova hiša ima ogromna okna v praktično vseh sobah stanovanja, jaz pa sem včasih hodila zelo rada po hiši naga ali v spodnjicah. Sedaj sem to probala, so se takoj nabrali lokalci okrog in gledali. Kaj je narediti?
- *waterlily*
- Sramežljivka
- metuljčica*
- Cosmofrik
Kaj bi lahko naredila je to, da bi malo prej mislila in bi se enostavno odločila za drugo hišo, če ima ta prevelika okna oz. če nimaš denarja za zavese,žaluzije, karkoli...
Saj si pa najbrž že prej vedela, da se ne boš mogla neopaženo sprehajat gola, ko pa ima cela hiša ogromna okna!
Ena možna rešitev je selitev v drugo hišo-pa po možnosti ne v centru mesta in bog ne daj z velikimi okni, ampak nekje na podeželju, kjer te živi bog ne bo videl

Ena možna rešitev je selitev v drugo hišo-pa po možnosti ne v centru mesta in bog ne daj z velikimi okni, ampak nekje na podeželju, kjer te živi bog ne bo videl

Ah joj. Tema je nova hiša in pol vidš o čem se pravzaprav gre.
Jah če ti paše pač hodi gola okol pa nej te gledajom, če nočeš da te gledajo si omisli žaluzije/rolete/zavese al pa enostavno po stanovanju hodi oblečena.

Jah če ti paše pač hodi gola okol pa nej te gledajom, če nočeš da te gledajo si omisli žaluzije/rolete/zavese al pa enostavno po stanovanju hodi oblečena.
Zadnjič spremenil ŽuŽa, dne 11. Apr. 2008 16:49, skupaj popravljeno 1 krat.
- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica