Koliko ste visoke?
-
- Sramežljivka
Re: Koliko ste visoke?
pozdravljena,
jaz sem visoka 157, in morem priznati da sem zdaj zadovoljan s svojo višino. prej so me vedno hecali kak sem mala, da sem kot iz osnovne šole... ampak če se gre za moške, verjami mi da moški imajo bolj rad male punce, kot pa velike, ker sem se dosti o tem pogovarjala z moškimi kolegi, in je to res. tudi mala punca lahko ima in visokega in niskega fanta, ker ziher manjši od 157 ne more biti , hehe
če hočem biti visoka si oblečem pete, pa imam 7 cm več:-)
jaz sem visoka 157, in morem priznati da sem zdaj zadovoljan s svojo višino. prej so me vedno hecali kak sem mala, da sem kot iz osnovne šole... ampak če se gre za moške, verjami mi da moški imajo bolj rad male punce, kot pa velike, ker sem se dosti o tem pogovarjala z moškimi kolegi, in je to res. tudi mala punca lahko ima in visokega in niskega fanta, ker ziher manjši od 157 ne more biti , hehe
če hočem biti visoka si oblečem pete, pa imam 7 cm več:-)
Sekhmet napisal/-a:167, 168
Moja generacija jo je slabo odnesla, v osnovni in srednji sem bla bodisi največja al pa med ta višjimi, zdej pa gledam punce k so po 5-8 let mlajše od mene, so vse 10 centi višje.
Še dobr da nisem šla za prfokso
Enako.

Si pa nisem nikoli želela biti večja ali manjša. 167 se mi zdi taka povprečna višina, ko lahko oblečem karkoli, lahko sem brez petk ali pa v 10cm štiklih.
(čeprav zgleda danes 167 že podpovprečno - mlade so večinoma višje)
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
- ×××CarTiKa×××
- Komunikatorka
- *waterlily*
- Sramežljivka