Joj, bouhica - dones sm se nate spomnla k sm vidla jumbo plakat in na njemu House-a Anyway - dela reklamo za Renault Clio Storia - s sloganom: legendaren karakter! Al neki podobnega no...
Sweet Princess napisal/-a:Joj, bouhica - dones sm se nate spomnla k sm vidla jumbo plakat in na njemu House-a Anyway - dela reklamo za Renault Clio Storia - s sloganom: legendaren karakter! Al neki podobnega no...
Kje si vidla ta jumbo plakat? A u LJ? To morm vidt! Mnja sej dost folka ko vidi njega, se spomni na mojo usekanost nanga
any_any hvala zlata si :bussi:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
^^ Js sm vidla en plakat na Tržaški. Tam k tist Mercator, k dela od 6h-24h- pri lokalu Egoist. Blizu elektro faksa Torej, če bo katera tam stala, pa strmela v plakah 24/7, bom vedla da si ti
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ja sm vidla treiler u kinu zadnjič za tale Street Kings. Zgleda kr ok! Pa moj "avatarček" ma glavno vlogo u tem filmu bouhica - predlagam da greva skupaj u kino in si pogledava zadeuco na velikem platnu!
Sweet Princess napisal/-a:Joj, bouhica - dones sm se nate spomnla k sm vidla jumbo plakat in na njemu House-a Anyway - dela reklamo za Renault Clio Storia - s sloganom: legendaren karakter! Al neki podobnega no...
Jaz ko sem videla plakat sva sla takoj gledat v Renault in na koncu kupila ta avto. (sam je lubek ze prej kupoval avto, sam je House pripomogel k nakupu )