ja res so grozne slike ja..pr včih agencijah..in nvem al amamo sploh kacga fotografa kle u SLO k zna REES nardit tako sliko da sam rečeš UAAU?? js še nism zasledila..al mam pa previsok kriterij..kr rečmo ko gledam americas,australias..next top model...tm pa nardijo sliko da lh sam stojiš pa gledaš..mah dobr no s tem se tku ne mormo primerjat..heh..
pa en uprašaje mam..vrjtn mal butast..ampak useen..rečmo opažam da je čz dali vč punc k si želijo postat fotomodelke..in kukr sm brala kle pr ns tut nimamo neke orng dobre,poštene agencije..razn mrbit ene..pa tut zlu mal slovenskih manekenk res uspe v karieri manekenstva..uglaunm moje uprašaje je: zakaj rečmo tista k si res želi uspet v tem poslu in meni da je dovolj dobra za to..zakua se rečmo prc ne kontaktira s kakšno tujo agencijo? sj pošle slike,se opiše..pa pol tku od njih dobi odgovor č je taprava al ne za tu..
uglaunem uprašam če je tu sploh možno?? kr kle pr ns smo bul švoh v tem poslu.. saj tak vtis sm dobila..sm mela za seminarsko kr velik o manekenstvi za preštudirat..in glede na use prebrano:pritožbe čez agencije,uspehe/neuspehe slo manekenk,itd..no tak utis sm dobila pol..
tku d upam da nism ke narobe povedala...pač tak je moje mnenje..ke prevč pojma o tem lih nimam..sam menm da je ta siht kr zahtevn..in če že greš u to se morš prpraut na razna odrekanja..če hočeš bit ena od milanskih manekenk

uglaunem me sam zanima zkua tiste k si želite to postat ne pišete tujem agencijam?? kr pr ns jst osebno ne vidim nekega uspeha pa dobička..no tiste k ste v tem vrjtn mal vč veste k js..sam useen...uglaunem ta uprašaje me muč in če kira lh odgovori no..