Če bi bla mal bl samozavestna, kanček bol prepričana u lepoto samskih dni in če bi se saj minimalno cenila, bi tle lahko stipkala lep spisek "zakaj sm ga pustila" ...
Kr pa sm prevečkrat optimistično verjela, da bo nekoč drgač, da se človek (in zveza) lahko spremeni, da je bolš met še njega, kot samo sebe in da mogoče pa stvari take "morajo bit",... je spisek u tej temi (pre)kratk ...
Eden je biu sprememba, k je pršla u moj life začasne rutine s takratnim fantom, to rutino sm razbila in probala z njim, a hitr ugotovila, da je čar drugačnosti zbledeu in da je želja po določenih karakternih značilnostih in lifestyle-u premočna ... Enostauno svojga žiuljenja in meni ljubih aktiunosti nism mogla delit z njim, kr ga/jih on ni poznau. Dons sva kr dobra kolega in po ush teh letih še zmer pridejo dnevi, ko neki sanja o men, nama in me žiucera s svojim "a se spomneš, ko sva ...", "kaj sm ti sploh pomenu ..." Fej, ne bi rada, da bi biu to začetek spiska, zakaj mu je odklenkalo u drugo.
Ostalih neki, k jih je moja malenkost uspela (mogla!) skenslat, zradirat, zablokirat, odgnat, jim zagrozit in kar je še tacga, pa ni blo fantou u pravem pomenu besede, kr ni šlo za partnerske zveze, ampak neka ponesrečena kolegialna (z moje strani) in obsedena (z njihove) razmerja. Zakaj?! Zato kr obupanost učasih prpele do najbl nemogočih situacij in ko se nasledn dan tega zaveš, si na začetku konca in nujno je razmišlanje, kako se na najmnj škodliu način in brez hujših posledic spraut vn.
In to je blo potrebno, kr so ble te osebe a)na smrt dougočasne, pasiune, drgačnga pogleda na svet, b)zmešane/obsedene/napadalne/ustavi po želji eno creepy lastnost, c)sicer čist sprejemljive, ampak preveč zadržane in rahlo dougočasne ...

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...