Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Men so pa podložniki zmeri bolj všeč.
Gospodarji-še posebi Dada znajo bit pa ful hinavski. Dada celo odajo govori, kak oni njo opravljajo, pa da se ji ne upajo povedat, ko pa je ona ista. Skoz obrekuje.
Pa Sara mi je tud bitch-mislm da je šla pri tistem mučenju mal čez mejo (js bi popizdla), pa dons glede hrane isto. K bojo oni na drugi strani bodo še prosil.
Pa Marko-hinavc!! Ne moreš svojo ekipo izdat sam zato, da se prikupiš drugim. Praktično nič ne govori, se sam zase drži, pol pa tak zgovoren.
Kul mi je EITyeb. Pa Marcelo je čist nevtralen.
Celo Sebastjan mi ne gre več tak na živce kot na začetku, Tjaša isto.
Sandi mi je tud nekak-upam da gre Dada ven, da vidmo kak se znajde brez nje.
Naske mi je čist neopazen-s čimer zna delč pridt.
Jeanine mi pa nekak ne potegne.

Glede naloge: dobri so, da to jedo.
Pa te naloge...z nekaterimi grejo res predaleč.
Upam da se podložniki preselijo v boljše stanovanje, da vidm tiste frajle ko mal trpijo :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ojej, hmal sm bruhala ku sm vidla une debele črve :pale:
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

še dobro, da nisem gledala. ta teden mi sploh ne znese, da bi ob 8h prišla pred tv. zato pa kaj preberem. črvov jaz videti ne morem. tisto z mišmi je še blo nekak, ampak črvi... aaa. pa kakšna je pravzaprav bila ta naloga? na njihovi strani je blo nekaj napisano, ne pa tudi kaj je morala početi. oz. bi morala.

se mi zdi, da je ona dobila dve tahujši nalogi. mislim, najprej miši, potem pa še črvi. npr. dejana bi poslali v "umetno" kri, tu pa je blo vse živo. bljak.

nad hrano pa se po moje nimajo kaj pritoževati. tisti možgani so jim celo teknili. so pa podložniki končno postali prava skupina. gospodarjem pa se vidi, da se bojijo revolucije, zato pa samo opravljajo. mislim, toliko možnosti imajo za početi v luksoznem delu, pa nič od njih. imajo vse, pa drugega ne delajo kot sedijo in šinfajo.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

men so se tud podložniki čist prikupl, razn unga markota, njega že od samga začetka ne morm vidt :roll:
gospodarji mi grejo pa usi čedalje bolj na živce, edin eltyeb pa marcelo sta mi kokr tok uredu.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

ja, tyeb je res v redu, on bi rad, da so si vsi dobri, da ne bi bilo zamer. upam, da če bo že prišlo do revolucije in bo nekdo od gospodarjev ostal na tisti strani, da bo to tyeb. bomo videli jutri. so pa podložniki ta teden res dobre volje, še celo sebastjan ni zamorjen. :D
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

moi T napisal/-a:Ojej, hmal sm bruhala ku sm vidla une debele črve :pale:

Bljaaak, jaz tud, še zdaj se mi obrača ko se samo spomnim na to. Ta teden so res šli čez vse meje...
Lahko imam vse.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Mene pa ta tedn niso prvabl kej preveč..nek odpor do tega kr delajo not mam..ne da se mi ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Lolirot
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lolirot »

Eno vprašanje: a mogoče kdo ve iz kje točno je ElTyeb?

Ok vem, da je iz Kopra, ampak kje točno ima poreklo? Se mi zdi, da sem nekje slišala, da on ni v Sloveniji rojen...
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Ja,rojen jev Sudanu.
barby8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barby8 »

Meni je pa ta teden kar zanimiv. :D Nekatere naloge so mogoče res malo čudne, ampak definitivno pozitivno prispevajo k napetosti med podložniki in gospodarji. S tem se je zdej začel nekakšen psihološko-sociološki eksperiment. Je ful zanimivo opazovat gospodarje, ki so na začetku ful pridobili na moči (mogoče celo malo preveč - Sara), sedaj pa se zavedajo, da je velika verjetnost, da pride do revolucije, in se že opazi, da jih postaja strah (kako bo s hrano, kako jim bodo gospodarji vrnili). Na drugi strani pa so podložniki postali precej bolj složni, delujejo kot ekipa (pri gospodarjih tega seveda ni), v njih pa se prebuja želja po maščevanju. Potem pa so še tu spremembe posameznih oseb, sedaj so se začeli kazati v povsem drugi luči, predvsem Dada, Sara, Marko, Seba, Tjaša, El Tayb.

Meni osebno so zaenkrat veliko bolj všeč gospodarji, ker kot sm že rekla delujejo kot ekipa. Zelo pozitivno me je presenetila Tjaša in tudi Seba. Ni mi pa jasno kaj se plete po Dadini glavi. Kar naenkrat ima fiksno idejo, da se vse vrti okoli nje, da Seba samo o njej govori cel čas (kar sploh ni res, če že koga je obrekoval Saro). Mogoče sem malo pristranska, ker mi grejo že grozen na živce te njene raznobarvne pajkice. :roll: Tako da po eni strani si želim, da bi šla ven, po drugi bi pa ful rada vidla, kako se bo obnašala, če se zamenjajo. To bi znalo bit zanimivo. Bi bilo boljše, če bi šel Sandi ven, ker je preveč dolgočasen. Tjaša si pa definitivno zasluži ostati.
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukrck »

..Evelyn.. napisal/-a:260€ minusa so :eek: bojo sploh kej jedl ta tedn oni pol? mal prehuda kazen za tehtanje no, sicr pa tud ne razumem s kterim pravilom se to ne sklada? Zakaj se nebi smel stehtat?

Tehtnca je hišni inventar in se je po pravilih ne sme dajat na drugo stran. Isto so Tjaši pa Nasketu odbil vsakmu po 20€, ko sta dala postelnino na drugo stran.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Joj ta Sara.... :evil:
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrednagreha »

Men je pa sara všeč....tko če smo realni, je edina od bejbik, ki tle notri dobro zgleda.....vse ostale so bolj, hmmmmmm, sploh Janine mi je prav grda in antipatična, Dada tudi........, še Tjaša mi je bolj simpatična od njiju.....
Dans gre po moje dadica domov:) :lol:
Živim življenje.....
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

vrednagreha napisal/-a:Men je pa sara všeč....tko če smo realni, je edina od bejbik, ki tle notri dobro zgleda.....

:lol: :lol: :lol: ne gledamo vsi na zunanjost in jih po tem ocenjujemo. to smo mogoče prvi teden, sedaj, ko jih počasi spoznavamo in oni razkrivajo svoje prave obraze, pa jih ocenjujemo po njihovem obnašanju in karakterju.
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objava Napisal/-a star7 »

^^ se strnjam, valda ne bom gledala koga bom poslala domow po lepoti..in sara..hm, meni ni lusna, antipaticna mi je ratala..
se strnjam..kazejo se pravi obrazi...me prow zanima kdo gre danes domow...dada postaja res malo cudna..tko da raje vidim da gre ona domow kot sandi...sam najraje pa bi da gre tjasa..newem, enostavno mi ni ql..bu, pa upam da ne pride do revolucije kr so mi podlozniki glupi, fajn mi je mogoce sam dejna...sigurno sm pa 100% proti sebastjanu...grrr :?
Odgovori