Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
- miskica1983
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
!
ojla !
da se še jaz malo javim kaj in kako...
evo prišlo je do tega kar so/ste mi govorili vsi edino jaz nisem verjela da se to lahko zgodi... ugotovil je da mu je žal !!!! da sva na tako grd način nehala oz. da sva sploh (po 8,5 letih)!! to mi pove po skoraj 4 mesecih...in kaj naj si jaz mislim... ve pa tudi da trenutno ne more bit z mano, ker ima itak drugo,....lahko sva DOBRA PRIJATELJA !!!
in jest sem zdej spet s čustvi tam kjer sem bila ko sva nehala... spet jokam... pa ne da bi ga rada nazaj...sej ne vem...
ne vem nič več...
da se še jaz malo javim kaj in kako...
evo prišlo je do tega kar so/ste mi govorili vsi edino jaz nisem verjela da se to lahko zgodi... ugotovil je da mu je žal !!!! da sva na tako grd način nehala oz. da sva sploh (po 8,5 letih)!! to mi pove po skoraj 4 mesecih...in kaj naj si jaz mislim... ve pa tudi da trenutno ne more bit z mano, ker ima itak drugo,....lahko sva DOBRA PRIJATELJA !!!
in jest sem zdej spet s čustvi tam kjer sem bila ko sva nehala... spet jokam... pa ne da bi ga rada nazaj...sej ne vem...
ne vem nič več...
Upam da bo on vsaj tok fer in bo svoji punci povedu, da je ugotovil da še ni pozabu bivše (če praviš da že ma drugo). Sicer pa, nč presenetljivga, tale scenarij - to se ful vlkrat nardi, da pol ugotovijo, da jim je žal. Ti pa razmisli kaj hočeš, sam pomoje je bolš da ne greš nazaj k njemu.
Drugač pa, js sm kr ponosna sama na sebe, kak dolg nism jamrala v tole temo, hehe
Sm precej bolš zadn mesec, čeprav ga mam še zmeri najrajš in ga še nism pozabla, niti prebolela - sam pač zdej se zavedam da itak nikdar več ne boma skup in da je ful bolš tak, ker nikdar ne bi bla srečna z njim. Pa ne razmišljam več tok kaj on počne, s kom je, kaj se mu dogaja ... sam ful mi gre na živce, ker me vsake tok časa kr neki kontaktira, ravno tok da sm spet cela nora. Ne vem v čem je fora, pomoje to dela sam zato, da si mal ego fila in mi noče pustit, da bi ga dokončno pozabla. 
Drugač pa, js sm kr ponosna sama na sebe, kak dolg nism jamrala v tole temo, hehe

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- miskica1983
- Sramežljivka
!
Tudi pri meni je blo tako 1 mesec al pa 2...ni mi pustil da ga pozabim, prebolim... tako si je kot si rekla filal svoj ego...in tako je vedel da me še lahko ima... da jaz plešem kot on reče... vendar se je to hitro spremenilo..povedala sem mu da nisem igrača, da naj me spoštuje..po toliko letih kot sva bla skupaj se je obnašal kot da sem zadnji atom na svetu...a sem se uprla.
vbistvu že nekaj časa nisem več mislila nanj, ni me zanimalo kaj dela, s kom je... v moj srček sem spustila druge pripadnike moškega spola ki so me totalno "zamedli"..za nekaj časa... in meni je blo fino... delala sem kar sem hotla, bila s komer sem hotla.... še tisti dan ko mi je priznal svojo takorekoč napako sem imela v mislih nekoga drugega...do tistega usodnega, čisto nedolžnega (en cd mi manjka, pa me je zanimalo če ga ma on - že vmes - 1 mesec nazaj sva bla na kavi in sva se normalno pogovarjala, kot prijatelja) klepeta...
in sedaj sem spet šla nazaj..preveč nazaj...mogoče pa še pride čas za naju...nikoli se ne ve...
vbistvu že nekaj časa nisem več mislila nanj, ni me zanimalo kaj dela, s kom je... v moj srček sem spustila druge pripadnike moškega spola ki so me totalno "zamedli"..za nekaj časa... in meni je blo fino... delala sem kar sem hotla, bila s komer sem hotla.... še tisti dan ko mi je priznal svojo takorekoč napako sem imela v mislih nekoga drugega...do tistega usodnega, čisto nedolžnega (en cd mi manjka, pa me je zanimalo če ga ma on - že vmes - 1 mesec nazaj sva bla na kavi in sva se normalno pogovarjala, kot prijatelja) klepeta...
in sedaj sem spet šla nazaj..preveč nazaj...mogoče pa še pride čas za naju...nikoli se ne ve...
Mene pa ne boli več toliko, ker nism več z njim, čeprav je šele par dni mimo....boli me pa način, kako sva končala.....določene stvari, zakaj je do tega prišlo mi še zdej niso jasne, čeprav po eni stvari jih niti nočem zvedt, boljše tko....veliko se družim s prijateljicami, počnem razne stvari samo da ne misilm na njega....in vem ,da mi bo uspelo, ta večja kriza je že mimo....upam...
misliš ali veš? kr dokler je pri mislim, sej še ne razburjaj. vrjamem da ti je hudo, in da ti bo še en čas hudo. vendar ob pomoči prijateljev in bližnjih se boš pobrala, počasi prebolela in šla naprej. zdaj prihaja poletje, vse več bo sončnih dnevov, naj bo tako tudi v tvojem življenju. pomisli na sončne dneve in jih idi naproti, deževne pa pozabi in pusti za sabo. :bussi:
So give me your forever.
tut meni je hudo....že teden dni je od prepira....
končno sva se pomenla...še spala sem pri njem,smejala sva se celo noč in pogovarjala...bilo je lepo kot že dolgo ne,vendar je rekel da rabi pavzo da premisli in da če ostaneva skupaj da nebo isto.da nima energije se več kregat.
jaz ga še vedno ljubim in sam mi je zatrdil da on mene tudi,vendar sem se preselila in si moram uredit novo življenje ne pa čakat da si opomore in spozna da me pogreša.čisto sem na tleh...samo jokam,ne morem se pomirit..nimam veselja do ničesar.ne predstavljam si življenja z drugim,da bi si lahko bila še s kom tako blizu kot sem si z njim bila...!ne verjamem več v ljubezen.rekla sem mu da je bolje če prekineva stike,ker če bova prijatelja(kar je on hotel) mi bo samo še hudo.ne morem verjat da nekaj kar si gradil toliko let,razpade v sekundi.

hvala punce.. :bussi: ne, ne, za zihr sva šla narazen, ker sm mu dala js konc
ampak ne brez razloga... že zadnje par tednov sem vsaj 1x na teden šla od njega objokana, ker je tako hladen. Pa je govoril da ni prepričan vase, pa da bi se rad spremenil. Včeraj mi je prekipelo in sem šla od njega, ker imam maturo v šoli in se ne morm še s takimi stvarmi ubadat. Potem sem ga pa klicala ponoči, ko je bil zunaj s prjatli, pa mi je take govoril, da mi res drugega ni preostalo..
Tudi on je reku, da bi rad ostal v stikih z mano, ker drugega ne pozna, pa sm rekla, da jaz tega nočem. Pa sm ga že zbrisala iz vseh možnih strani (fb,myspace..) in iz msnja.
Najhujše mi je, da v sredo pišem matematiko (štiriletni test) in da še nič ne znam, pa se sploh ne morm pripravit do učenja. Pa že prejšnjega sm 1 pisala in bi res rabila pozitivno oceno, ampak..
pa še prijatelji so večinoma ful zasedeni ravno zarad tega pa se ne mormo toliko družit... pa doma še ne vejo, da sva šla narazn pa res mi je težko povedat. Kako so pri vas zvedli?
pernecka :bussi:

Najhujše mi je, da v sredo pišem matematiko (štiriletni test) in da še nič ne znam, pa se sploh ne morm pripravit do učenja. Pa že prejšnjega sm 1 pisala in bi res rabila pozitivno oceno, ampak..

pernecka :bussi:
- miskica1983
- Sramežljivka
!
Čimprej povej staršem kaj te muči... stali ti bodo ob strani..verjemi ! pri meni je mami že 1 teden prej vidla da nekaj ni v redu... potem pa ko je bilo dokončno da sva šla narazen sem mogla povedat ker nisem več mogla zadržat joka in slabe volje katero sem tudi nanjo znašala. tako da čim prej povej !!! koliko časa pa sta bila skupaj?
glede učenja pa ti priporočam da vsaj probaj... vem da ti bodo šle vse druge stvari po glavi ampak vsaj probaj... mislim da tip ni vreden tega da še v šoli popustiš... šolaš se zase in glej da narediš to matematiko...če ne drugače pokliči kako sošolko pa se skupaj učita...
če ti prijatelji ne bodo naklonili kaj časa verjemi da nas je tule gor veliko punc katere ti lahko pomagamo...
glede učenja pa ti priporočam da vsaj probaj... vem da ti bodo šle vse druge stvari po glavi ampak vsaj probaj... mislim da tip ni vreden tega da še v šoli popustiš... šolaš se zase in glej da narediš to matematiko...če ne drugače pokliči kako sošolko pa se skupaj učita...
če ti prijatelji ne bodo naklonili kaj časa verjemi da nas je tule gor veliko punc katere ti lahko pomagamo...
joj...morm mau pojamrat
z biušim sva šla pred mal več kt pou leta narazn po enem letu,jok,depresija,use kar spada zravn... in ker se nč nisva vidla, sem ga pač ˝prebolela˝, zadne 2 mesca sva se skos pogovarjala po msnju, obujala spomine, poskušala razčistt, ker se je najina veza končala z velik zamerami...
js zj mam tipa..in mi je ful ušeč, se mam res fajn z njim, ampak, nism se še niti slučajno zalubila...
učer sm pa srečala biušga. konc sveta. spet. in mi pove (1 tedn za tem,ko mi je razlagu,kako me ne more in noče prebolet) da je spoznou eno, da ga je čist zmešala, itd, in da jo bo pelu tja kamor je mene skos vozu
Js sm ga gledala, poslušala, in se sprašvala, če sliš kako se mi lom srce? Ljubim ga, on je moja prva ljubezen, nism še spoznala tipa, k bi ga nadomestu, nvem če ga sploh ker lahko...
z nobenim se ne morm pogovort o tem, vsi so prepričani, da sm ga že zdavnej prebolela, pač nism člouk, ki pokaže kaj čut, moja najbolša prjatlca je razlog, da sva šla narazn, druga prjatlca pa je najbolša prjatlca od zdejšnga tipa, in zlo dobra prjatlca od tega biušga, in ne bi nč zase zadržala...
vem, da bi mogla bit vesela zanga, da me je končno preboleu, ampak hkrati sm pa žalostna, ker vidm, da ga js očitno še nism, in zdej ni več upanja da bi spet skp pristala..(jp,patetična sm,v moji glavi se je do zdej vedno odviju scenarij,da se bova po letu,dveh srečala,spoznala,da sva si usojena,odjebala ljudi zard katerih nisva več skup,in živela srečno do konca svojih dni
)
morm ga pozabt, morm ga prebolet, dons se že ceu dan sprašujm, kaj dela z njo, če jo gleda na isti način kot je mene gledu še 1 tedn nazaj...
kaj nej nrdim

z biušim sva šla pred mal več kt pou leta narazn po enem letu,jok,depresija,use kar spada zravn... in ker se nč nisva vidla, sem ga pač ˝prebolela˝, zadne 2 mesca sva se skos pogovarjala po msnju, obujala spomine, poskušala razčistt, ker se je najina veza končala z velik zamerami...
js zj mam tipa..in mi je ful ušeč, se mam res fajn z njim, ampak, nism se še niti slučajno zalubila...
učer sm pa srečala biušga. konc sveta. spet. in mi pove (1 tedn za tem,ko mi je razlagu,kako me ne more in noče prebolet) da je spoznou eno, da ga je čist zmešala, itd, in da jo bo pelu tja kamor je mene skos vozu

Js sm ga gledala, poslušala, in se sprašvala, če sliš kako se mi lom srce? Ljubim ga, on je moja prva ljubezen, nism še spoznala tipa, k bi ga nadomestu, nvem če ga sploh ker lahko...
z nobenim se ne morm pogovort o tem, vsi so prepričani, da sm ga že zdavnej prebolela, pač nism člouk, ki pokaže kaj čut, moja najbolša prjatlca je razlog, da sva šla narazn, druga prjatlca pa je najbolša prjatlca od zdejšnga tipa, in zlo dobra prjatlca od tega biušga, in ne bi nč zase zadržala...
vem, da bi mogla bit vesela zanga, da me je končno preboleu, ampak hkrati sm pa žalostna, ker vidm, da ga js očitno še nism, in zdej ni več upanja da bi spet skp pristala..(jp,patetična sm,v moji glavi se je do zdej vedno odviju scenarij,da se bova po letu,dveh srečala,spoznala,da sva si usojena,odjebala ljudi zard katerih nisva več skup,in živela srečno do konca svojih dni

morm ga pozabt, morm ga prebolet, dons se že ceu dan sprašujm, kaj dela z njo, če jo gleda na isti način kot je mene gledu še 1 tedn nazaj...
kaj nej nrdim

^^ najprej pusti tega tipa, ki ga imaš več kot očitno samo za tolažbo in si ne zasluži, da ga vlečeš za nos, potem pa začni prebolevat. zaupaj se nekomu, če ne drugemu, svoji mami. mame so ponavadi najboljše poslušalke/svetovalke/tolažnice.
ampak resno, končaj s tem zdajšnim fantom in si vzemi čas zase, da preboliš. na začetku se te stvari zdijo tragične, ampak kasneje vidiš, da je bilo tudi to, da si zaključila s tem fantom, za nekaj dobro.
ampak resno, končaj s tem zdajšnim fantom in si vzemi čas zase, da preboliš. na začetku se te stvari zdijo tragične, ampak kasneje vidiš, da je bilo tudi to, da si zaključila s tem fantom, za nekaj dobro.
to infinity and beyond!
- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
sončk napisal/-a:O bog.. mislm da sva lihkr končala.. po telefonujs bom umrla punce
Punca ne še obupat! Najprej se pogovorita, razčistita vse in se potem odločita ali je konec ali ne. Sicer pa, če je res konec, je boljše, da je zdaj, kot pa kasneje. Dlje si z nekom, težje je, ko se konča. Verjemi, ne boš umrla, če je res konec (seveda, upam, da ni!). Tudi sama sem mislila, da bo zame konec sveta, ko me je bivši zapustil. Pa vidim sedaj, da je boljše tako. Imam drugega fanta ob sebi, ki je zame sanjski. Ne obupat pa glavo gor!

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
Ups.... se opravičujem, mah nism vidla Sončk, da si še potem napisala nekaj.
Ja jaz sem mami takoj takrat poklicala in ji povedala, da je konec. Mi je bilo malo lažje. Atiju je pa mami povedala. Drugače pa sem imela na začetku vedno solze v očeh, ko sem sorodnikom razlagala, da je sedaj konec. Aja.. no, naj povem, da sva bila skupaj 1 mesec in za to, ne obešam na velik zvon, da imam drugega fanta. Bodo že zvedli ob pravem času.
Ja jaz sem mami takoj takrat poklicala in ji povedala, da je konec. Mi je bilo malo lažje. Atiju je pa mami povedala. Drugače pa sem imela na začetku vedno solze v očeh, ko sem sorodnikom razlagala, da je sedaj konec. Aja.. no, naj povem, da sva bila skupaj 1 mesec in za to, ne obešam na velik zvon, da imam drugega fanta. Bodo že zvedli ob pravem času.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
sončk...
prvo kot prvo fuuuuul govor o tem...povej doma,prjatlcam...zjoki se...to ti bo fuul pomagal,ker boš dala vse iz sebe,mela boš podporo staršev,prjatlov...kar se pa tiče matematke...tut jst zdele nism u najbolšm stanju pa se morm učit...ampak mi je bol,ker se morm na faks skoncentrirat in res učit,ker mam cilj narest...tko da tut tvoj cilj je narest matematko,tko da used se za knjige in se probi osredotočt sam na matematko...probi misli nadzorovt in boš vidla da bo šlo!
želim ti fuuul velik sreče... :bussi:
prvo kot prvo fuuuuul govor o tem...povej doma,prjatlcam...zjoki se...to ti bo fuul pomagal,ker boš dala vse iz sebe,mela boš podporo staršev,prjatlov...kar se pa tiče matematke...tut jst zdele nism u najbolšm stanju pa se morm učit...ampak mi je bol,ker se morm na faks skoncentrirat in res učit,ker mam cilj narest...tko da tut tvoj cilj je narest matematko,tko da used se za knjige in se probi osredotočt sam na matematko...probi misli nadzorovt in boš vidla da bo šlo!
želim ti fuuul velik sreče... :bussi: