Modna svetovalnica
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
densy napisal/-a:s kerimi kreatorji , pa s kero gospodičnone razumem
V črnučah je neka modna kreatorka...Njen link in sem mislila, če mi lahko katera pove če ima že kake izkušnje z njo ker grem jutri k njej...zarad maturanca da mi bo dala nekaj nasvetov...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Damyanchyka napisal/-a:Jst si ponavad kupm neki k mi je ušeč..pol pa k morm kombinerat pa kr nove kose nabavlam..rumena je pršla s čevlji npr.Še zdej če kdo slučajno kje vid kako rumeno torbico..k ni lih mejhna..se priporočam..
poletje bo kmal tle..
V ta novem City magazinu je na eni sliki rumena torba iz trgovine Mandarina Duck,k naj bi bla na Wolfovi ulici,sam nimam pa pojma o ceni.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica
kamis napisal/-a:luškane rumene torbice maš u new yorkerju.Je še men tok ušeč da sm razmišlala o nakupu.Sam k nimam kam za kombinerat.
mhm, glih jz sm si eno kupla.. pa pridm naslednjič.. je bla pa še ena lepša rumena..

vidm da ste vse neki nore na vijolčno... sm mislla da sem sam jz..

vijolčna + kakšen rumen modni dodatek.. mmm i like it

Tigi napisal/-a:densy napisal/-a:s kerimi kreatorji , pa s kero gospodičnone razumem
V črnučah je neka modna kreatorka...Njen link in sem mislila, če mi lahko katera pove če ima že kake izkušnje z njo ker grem jutri k njej...zarad maturanca da mi bo dala nekaj nasvetov...
ajaaa gospodična se reče

-
- Sramežljivka
densy napisal/-a:Tigi napisal/-a:densy napisal/-a:s kerimi kreatorji , pa s kero gospodičnone razumem
ajaaa gospodična se rečenism dojela
js sm pogledala link....katastrofalne kreacije, zal ne morjo bit usi kreatorji johnny galliano - nekatere so enostavno kurbirske, druge kot ene vrece za smeti...

aja pa se vprasanje: ali je sprejemljiva kombinacija - little black dress, rdeci cevelcki, crne zabe, rdeca jopica in bele perle okol vratu?
Zivljenje je piskotek!
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Ne črne žabe...jou! Men to tak grozn zgleda. Kožne bodo velik lepš izpadle.
Pa js tud nebi dala bele koralde. Rajš rdeče, al pa črne. Al pa kar brez njih.
Pa js tud nebi dala bele koralde. Rajš rdeče, al pa črne. Al pa kar brez njih.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.