Imam fanta, ljubim drugega
Imam fanta, ljubim drugega
živio imam en velik problem. stara sem 19 let in imam fanta skupaj sva že kar nekaj ćasa, vendar sem zaljubljena v nekoga drugega. vem da ni prav da sem z njim če ljubim drugega, vendar sem tako bliže njemu saj sta prijatelja on je star prav toliko kot jaz in ima punco prb. pol leta.
danes sem zvedela da bo postal očka. moje sanjarjenje da bova nekoč skupaj je šlo po gobe. rabim ga nočem da postane oče nočem.. ljubim ga ne smem ga izgubiti. novica me je pretresla ne vem kaj naj nardim um mi pravi naj ga pustim naj ne iščem problemov z njim saj bo čez 9 mesecev imel družino vendar mi srce govori nja mu izlijem čustva. Kaj naj naredim? prosim za kakšen nasvet saj sem z živci na koncu. lp natykka
danes sem zvedela da bo postal očka. moje sanjarjenje da bova nekoč skupaj je šlo po gobe. rabim ga nočem da postane oče nočem.. ljubim ga ne smem ga izgubiti. novica me je pretresla ne vem kaj naj nardim um mi pravi naj ga pustim naj ne iščem problemov z njim saj bo čez 9 mesecev imel družino vendar mi srce govori nja mu izlijem čustva. Kaj naj naredim? prosim za kakšen nasvet saj sem z živci na koncu. lp natykka
Če si nočeš narest totalnih bruk, bodi tiho. Mislim, postavi se v njegovo kožo - ves vesel in ponosen, da bo očka, ob sebi ima žensko, ki ga ljubi, potem mu gre pa prijateljeva punca razlagat, da ga ona tud. Dosegla ne boš nič drugega kot posmeh in jezo vseh vpletenih.
Aja, ne ni nobene šanse, da ima v resnici potihem tebe rad in da bo zaradi tebe pustil svojo nosečo punco.
Aja, ne ni nobene šanse, da ima v resnici potihem tebe rad in da bo zaradi tebe pustil svojo nosečo punco.
- _vampirk'ca
- Debatorica
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Če želiš bit "fer" oba pust na miru
Prvi si ustvarja družino(lahko tut da se je otrok ponsereču,sam to ni tvoj problem)..z drugim si pa sam zato,da si lahko u bližini unga..Sicr si neumno pot ubrala
K poznam velik fantov,k neb nikol bli z žensko svojga prjatla..prej bi mogla bl premišljeno raunat 

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Re: Ni mogoče
natykka napisal/-a:Kaj naj naredim?
Najprej svetujem, da si prebereš kaj na temo slovnica v slovenskem jeziku.
Kot drugo pa... Pusti sedanjega tipa. Nesramno od tebe, da si z nekom, sanjaš pa, da bi bila s kom drugim. Svojega trenutnega fanta s tem čisto degradiraš. Škoda fanta, sploh ne ve s kakšno punco je.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
- metuljčica*
- Cosmofrik
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
-
- Cosmopsiho
Jz pa menim, da je to izjemno sebično dejanje, če mu bo povedala.. fant je srečen, ma punco in otroka na poti in zdj se mu bo ona izopovedovala in mu delala probleme(ki sigurno bodo, če njegova punca izve) zabrezveze.. In tud grozn nagravžno se mi zdi, da si s sedanjim fantom(in to že kr neki časa, čeprov ga ne ljubiš) zato, da si lahko bližje temu zasedenemu za kterga sanjaš o skupnem življenju..
za svoja leta si precej otročja in sebična, začni mal gledat na druge ljudi in kako tvoja dejanja vplivajo na njih.. kako bo tvojmu fantu ko bo izvedel resnico? Kako bi se ti počutla, da bi kdo to teb počel? Zresn se dej.

za svoja leta si precej otročja in sebična, začni mal gledat na druge ljudi in kako tvoja dejanja vplivajo na njih.. kako bo tvojmu fantu ko bo izvedel resnico? Kako bi se ti počutla, da bi kdo to teb počel? Zresn se dej.
It was forever..but it didnt last long..
- puma
- Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
..Evelyn.. napisal/-a:Jz pa menim, da je to izjemno sebično dejanje, če mu bo povedala.. fant je srečen, ma punco in otroka na poti in zdj se mu bo ona izopovedovala in mu delala probleme(ki sigurno bodo, če njegova punca izve) zabrezveze.. In tud grozn nagravžno se mi zdi, da si s sedanjim fantom(in to že kr neki časa, čeprov ga ne ljubiš) zato, da si lahko bližje temu zasedenemu za kterga sanjaš o skupnem življenju..![]()
če ta fant ni v njo zaljubljen, potem ni nobeno njeno dejanje ne bo ogrozilo njegovega miru in sreče.
In če ji to tud pove, potem bo mogoče dojela, da pač je on le plod njene neke fantazije.
...
Damyanchyka napisal/-a:Če želiš bit "fer" oba pust na miruPrvi si ustvarja družino(lahko tut da se je otrok ponsereču,sam to ni tvoj problem)..z drugim si pa sam zato,da si lahko u bližini unga..Sicr si neumno pot ubrala
K poznam velik fantov,k neb nikol bli z žensko svojga prjatla..prej bi mogla bl premišljeno raunat
se strinjam

nehaj sanjarit o tem drugem,k ce do zdej nisi nc ukrenla,tud zdej ne bos-si zamudla vlak.tvojga fanta pa pusti-jst res ne razumem,kako so lahk nekateri v kao resni zvezi,istocasno pa zaljubljeni v drugega