laram napisal/-a:Sama sem verna. Prejela sem zakrament svetega krsta, birme in tudi redno obiskujem cerkev in sv. maše. Res je, da so me v to vpeljali starši, vendar še zdaj redno obiskujem mladinska srečanja, ker sem se sama tako odločila; ker mi je fajn in kar je bistveno; da se tega ne sramujem.
Res je da, včasih pride kaj navkriž, pa si misliš kako se ti to lahko zgodi, vendar ni vedno vse Bog kriv. Velikokrat kdo takrat obsoja Boga ... Slabe stvari nas postavijo na preizkušnjo in potem je v naših rokah, kako se bomo odločili ... Tudi sama sem doživela veliko slabega in hudega ... Vendar za kaj takšnega nikoli nisem obtoževala Boga ... Vedela sem, da me ne bo zapustil. Večkrat ljudje zapustimo Boga; kajti on je vedno tu.
Veliko tudi molim in premišljujem o vsem ... Prebrala sem že veliko knjig z versko vsebino in prav zanimiva so. Vem, da bo me mogoče kdo imel za čudno in me gledal postrani; vendar zdi se mi, da bi vsi morali spoštovati ljudi z drugačnim mišljenjem in verovanjem. Sama se vedno trudim to tudi uresničiti, zato nimam ničesar proti ateistom, muslimanom ... Vsak ima pravico do izbire verovanja.
Jezi me pa to, da se nekateri na Boga obračajo le takrat, ko jim kaj gre narobe oz. ko kaj potrebujejo. To se mi zdi zelo ne fer.
Laram, spet te citiram! Ampak, če maš pa tk prov!!!

Mene pa mot to, da majo neverni tooooooooook zapovedat čez Cerkev! Ne trdim, da je brez napak...o ja, jih ma in, kar je pomembno, jih priznava! Zmer se opazjo sam slabe stvari (pedofilija,...) in zmer se na dan vlečejo sam slabi duhovniki! Matr, kok je dobrih!!!!
Zakaj hudiča se zmer kritizira sam RKC????? Če pa kdo reče kej čez kakšne druge je pa cel halo in ne vem kakšno nespoštovanje drugačnosti!!!!!
Samo moje mnenje....