Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

sej ubistvu je vseeno, gre se zato da so tud promoviral tole "kri" kot živalsko kri.
Mislm nevem men je tole vse skupej res že mal bolano.Ok hrana je normalna, ampak tele naloge.Groza!
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Če take hrane ne ješ ni normalno. Kolk bi bla Damjana boga, če bi bla še notri, ker je vegeterjanka.

Jz samo upam, da se bojo zamenjal, in da gre Dada domov, ker bi rada vidla bogega Sandija kako bi preživel na uni strani. Samo, če se pa zj ne zamenjajo pol pa res neki ni v redu.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukrck »

Glede na to, kolk napak so gospodarji že nardil, bi mogl podložniki ta tedn zmagat.
Marko pa je en izdajalc ej. Vse kar se oni pogovarjajo o gospodarjih, jim kuj vse pove. Matr ej! :evil:

Ali je Marko izdal podložnike?

Sem pa jst tut zato, da gre Dada domov, ker mi je skoz manj všeč.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

jemina napisal/-a:Če take hrane ne ješ ni normalno.

S tem se pa ne strinjam. Js ne jem nobene solate, pa to še ne pomen, da se mi solata ne zdi normalna.
Js večino od tega, kar so mogl podložniki jest, tut ne bi jedla, ampak sj so se sami prjavl tle notr, sj so vedl, da bojo mogl delat tut kj tazga, kar jim ne paše. Tko pač je.
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

cukrck napisal/-a:Marko pa je en izdajalc ej. Vse kar se oni pogovarjajo o gospodarjih, jim kuj vse pove. Matr ej! :evil:
Ali je Marko izdal podložnike?

:eek: uh tega mu pa nebi blo treba nardit, se mi zdi, no
sicer res, da je vse igra in da bi mogl sodelovat pa vse, samo dejansko so razdeljeni na dve skupini, ena v razkošju in ena v bedi in že zarad svoje skupine bi lahk pač obdržal to zase. Če bi ostali člani skupine to zvedeli, ga pomoje takoj vsi po vrsti nominirajo, al pa, kot je sam rekel, za jajca obesijo. :?
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukrck »

Ja sej baje,da že Seba mal sum, da jim on vse pove... Če pa še ne, pa bojo kmal dojel, da je on tist, če ne prej pa takrt k jim bojo hotl Paket dat v krste sred noči...
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

ne morem verjeti, da se je dada tako spremenila. v bistvu je komaj sedaj, ko čuti, da jim gre za nohte, pokazala svoj pravi obraz. pravtako tudi sara. pa ne morem verjeti, da komplicirajo zaradi hrane. :eek: bo tudi ona tam in bo videla kako pa kaj. sicer pa, kolikor sem brala, jim bodo podložniki dali hrano, če jo bodo gospodarji potrebovali (ko bo situacija obratna).

pa tudi marko. si z tožarjenjem fajn nabira glasove za izselitev. mislim, da ljudje tega ne bodo pozabili do naslednjega tedna, ko bo skoraj 100% nominiran s strani svoje ekipe.

upam, da ta teden gre ven dada. in potem bo zunaj videla, da se bb ne vrti okrog nje in da se tudi sandi več ne bo, ko bo zahaklal eno drugo. :D sicer pa sandi fajn sledi dadi pri njenih prepričanjih... prav beden je. in nakladata enden in drugi. :roll:

aja, pa če pridejo v luksozni del in bodo morali enega "potegniti za sabo", upam, da bo to eltyeb.

tjaša je kar kul postala. se vidi, da so jo fantje spejeli kot enak del ekipe in da so nasploh kot ekipa dobri. končno. :P
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Lol, kera tožikahla je Marko. Hinauc :roll: Se ne zna drugač bejbam prikupt kot s tem da gobec opleta o tem, kaj se podložniki med sabo pogovarjajo :roll:
Sexy Kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Šentpeter pri Otočcu

Neprebrana objava Napisal/-a Sexy Kitty »

Moj favorit je ELTyeb.!!! :D
Drugač pa se mi dopade tud Sandi,ker ga osebno poznam in je ful zakoon.
Ne prenašam pa Sebastjanove hinavščine in Markota.
Nekje sem zasledila,da je Marko izjavil,da zasluži na mesc tud do 500€.
Res ni nevem kakšna vsota ampak s tem bi si lahko vsaj najel stanovanje,pa tud enkrat je izjavu nekaj z alu folijo(kar vsi vemo kaj pomeni) :?
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Sexy Kitty napisal/-a:,pa tud enkrat je izjavu nekaj z alu folijo(kar vsi vemo kaj pomeni) :?

Hmmm kaj pa res to pomen? :oops:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Da je kej snifal s folije?

Drgač pa... zakaj jih je BB zdej kaznoval? Ker jim je dal Marcelo dal vago? A hrano lahko dajejo, vage pa ne, al kaj? Ne štekam lih...

Drgač je pa tudi meni Sara zdej bedna ratala... neka sadistka, pa tudi neki komplicira s hrano... :roll:
Just dance and everything it´s gonna be ok!
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

260€ minusa so :eek: bojo sploh kej jedl ta tedn oni pol? mal prehuda kazen za tehtanje no, sicr pa tud ne razumem s kterim pravilom se to ne sklada? Zakaj se nebi smel stehtat?
It was forever..but it didnt last long..
shiva*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shiva* »

Meni pa podložniki, razen Markota vedno bolj kul postajajo. Še posebno Tjaša in Sebastijan. Sebastijan pove to kar misli in ne bluzi kot Sandi.

Gospodarji so mi pa vsi tak anti še posebno Dada, ki je komaj zdaj pokazala kako zahrbtna je. Ji kar pristoji ta maska od družine Adamsovih.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

moi T napisal/-a:Da je kej snifal s folije?

s folije se kadi (heroin) :D
men je edini notr kul od tipov Eltyeb in pa janine.vsi ostali so podn od podna!sploh pa dada in sandi, tadva mi pa res žiuce parata.sandi itak misl kva je, dada pa isto. :roll:
Pa sebastijan, matr kje so pa tega vosla dobil? :eek: Sitn je k drek, naj gre rajš mal zamediterat ker se vid da mu manjka.
Odgovori