Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Spelina »

moi T napisal/-a:Moji novi sandalčiči, i love them :love::

Slika

kok so lepi...kje si kupila?
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

^^ Men pa ne odpre slikce... :?
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Zgleda se je nekje zgubila. Ucer je se delalo...
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

kopiraj si jo v svojo mapo v komp pa se jo bo dalo potem iz tm odpret
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

dons sm bla v massu pa imajo res takoooo lepe špičake. samo ne vem, petke niso nekam ful visoke, so pa vse bolj tanke, vendar jaz ne znam hodit v njih. zato jih ne upam kupit.
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

kupi, treniraj doma in potem pride čas ko boš obvladala ;)
jz tut ne znam...pa sem se naučila za maturantski ples =)
mam sicer bolj nizko peto ampak že to je velik uspeh =)
Uporabniški avatar
[MaLa]
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a [MaLa] »

tud js sem se za maturanca učila... najprej škornčke na petko kupla, da sem se navadla, za maturanca pa kr orng pete (11 cm), pa je fajn šlo :)
meni majo tud lepe špičake v massu, rabim ene kr zravn nekaterih hlač bi samo špičaki pasali...kk so pa kaj udobni massovi čevlji (na peto)?
Uporabniški avatar
FREZIJA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a FREZIJA »

no tut jst sm se za maturanca prvajala na špičake. sicer mal premal k mam spredej kar dost šroko nogo pa so me mal ožulil.
sm mela pa massove čevel in so mi zlu udobni pa tut drgač mam kr velik njihovih čevlu ker so mi všeč.
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Ma jz sm pa ugotovila, da mam letos mal problemov z izbiro čevljev. Mal mi noge nagajajo. IN sicer če obujem 39št. potem mi je leva noga pretesna densa pa prou, če pa obujem 40št. pol mi je pa leva prou desna pa mi vn skače :? Sploh nwm kaj nej...a nej kupm rajš čevle št 39 pa recmo usnene in prečakujem da se mi bo lev čevl raztegnu?
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

kupi čevlje v trgovini, v kateri si jih že kdaj in veš da se malo raztegnejo...al pa probaj uprašat če prodajo enega 40 in drugega 39.neka pot obstaja...lahko pa tudi poiščeš par ki ti bo pasal na obe nogi...sigurno mora obstajat v tej poplavi čevljev ;)
men se včasih to dogaja s kavbojkami da mi nobene ne pašejo...v vseh sem grozna, potem pa kar naenkrat, lahko samo 2 dni kasneje najdem tolk kavbojk da se ne morem odločit ktere so najboljše ;)
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Ma sm si zdele kupla ene čevle k so uspredi odprte..in te mi dobr na nogo padejo. Sam težko pa najdem zaprte čevle. Posebi zdej k kot nora iščem balerinke. Ker če recimor iščem čevle k mi bodo ušeč pa da mi bodo še na nogi obe pasali...joj...to bo pomoje res zadetek.
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

ma sigurno so nekje...lahko pa kupiš večjo številko pa daš kakšne vložke notr al pa kj...če greš v trgovino kjer imajo sposobne trgovke ti bojo svetovale ;)
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Eh prodajalke...bom jz rajš moj spekter izbire razširla na mal več kot sam Humanic & podobno...
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

tut ta ideja ni slaba =)
glej, v kakšni trgovini res naletiš na prodajalko ki to dela s srcem.za kj tazga morš it v kakšno manjšo trgovino ;)
ampak najdla pa boš;) če jz najdem k mam 40-42 pa ful visoko nogo...zihr je tut za tebe kej ;)
Uporabniški avatar
[MaLa]
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a [MaLa] »

al pa če si kupiš polovične vložke...pole pač samo v tisti čevellj ustaviš ko ti je prevelik.
js sm mela tud tak problem, 38 številka so mi bli premali, 39 so mi pa dol skakali, pa sem kupla tiste vložke pa je ravno prav :wink:
Zaklenjeno