Jaz pri
Herdu dobivam mešane občutke. Večino časa bi ga rada tepla heh potem pa obstajajo trenutki, ko se spomnim, da je 16 let star in bi mu najrajši oprostila za vse. Čeprav je ono opravičilo blo bol tak ne.. Samo ajde mormo mu pa priznat, jajca pa ma stopit nazaj na oder in poslušat buu-krike. Glede njegovega nastopa - pet še zmeraj ne zna samo je v primerjavi z Moniko vsej mel neki nastop.
Monika - kaki dolgčas je ta ženska waaa. Včeraj sicer zaradi komada ni mela katastrofalne mimike, samo ona na odru samo stoji in poje. Nobenega nastopa ne vidim. Se strinjam z Dieterom, ko ji je reko, da kopira perfektno, samo kaj pogreša je Monika in
njena predstava. Zraven tega pa pride še pol dejstvo, da še fali zelo malo pa te ženske ne bom mogla prebavljat več.
Collins - Jasno je, da bi slej kot prej izpadel, ker nima ful nekega potenciala. Tip je zabaven pa zraven Thomasa še najbolj normalni od vseh. Ampak jeba taki je špil ne. Nekaj dobrega pa ma njegov izpad, njegova familija bo lahko za Thomasa klicala hehe.
Rania - Dolgčaaaas x 500. Fak no ta punca mi pri vsakem nastopu vedno bolj dezinteresirano deluje. Zraven tega pa še res pet ne zna. Sem bla prepričana, da bo mogla ona včeraj it. Pa včeraj mi je bila tudi tak hudo grozno gor oblečena.
Thomas - Začetek fenomenalni! Potem se je pa zgodilo nekaj, kaj pri Thomasu nisem pričakovala, ampak ajde mu oprostim. Tak kak je Anja rekla, to ga naredi še 200x bolj simpatičnega. Zraven tega pa je bogi revež bolan (se je slišalo predvsem v zadnjem delu nastopa, da so mu glasilke začele odpovedat). Čeprav mam filing, da prvič ni pozabil teksta ampak je naključje hotelo, da je v tistem trenutku, ko je držal mamino roko, bila na sporedu vrstica: "I have held the hand of a devil"
Ampak dobro, dokazal je, da ni popolni und das ist auch gut so!
Linda in
Fady pa sta bila zasluženo najboljša, ja. Hehe čeprav če pogledamo tak malo ne sta še tak samo ta dva ostala. Ostali so zapeli zanič ali pa so jih glasilke izdale.
Sem pa včeraj prvič skusla stranske učinke Thomasmanie, ko je Thomas mogo naprej. And they are not pretty!

Prepričana sem, da je mel 100% največ klicov samo je RTLu tak fajn pasalo, da je kot favorit mel probleme pri petju, da so ga lahko (končno) poklicali naprej
(ker če bi ga kdarkoli prej, bi bilo to preveč absurdno) in s tem naredili pri odločitvi pravi show.
Drugače pa je naslednji teden na sporedu
Judges Choice Mottoshow. Upam, res UPAM, da bodo Thomasu izbrali en mega komad v bolj rock stilu, pri katerem bo spet lahko uporabil njegov globok (in extremno sexy) glas.