js mam pa fuul rada grozlivke..sam tiste prave, ne unih blesavih kravih-to zame ni nič grozljivo,bol nagravžno-npr.teksaški pokol,pa hostel,,saw in podobne bedarije..čeprav ene majo kr kul zgodbo...
rada mam une ki te pustijo v razmišljanju,in kjer so nadnaravne stvari,ki so možne,niso pa dokazane...npr.najljubša mi je itak exorcist,in še zdaj edina kjer me je blo res strah...pol pa še exorcism of emily rose ni slaba(zgodba,grozna ni preveč,se pa splača glet..) pol megla in podobne kjer se gre o kakih starih zgodbah ko se pol kdo mašćuje al pa kaj podobnega(ja tak je zakon narave-vse se vrača vse se plača..) al pa kjer raziskujejo kaj iz preteklosti..tk ko the ring..
zmaga itak stephen king-nevem od kje mu domišlija,dobre zgodbe in relativno grozne(čeprav the mist še nism gledla pa pravijo da je fajn),sam sodeč po ostalih..
sem pa včeri gledla the eye-zaj je v kinu, men je kr fajna, tud dobra zgodba...pa pulse je tud dobra...
upam da bo še čimveč takih grozlivk za razmišlat zravn,in to čimprej
aja pa glupa mi je dawn of the dead-drugač so čis kul z nekimi zombiji, sam tam je res skos sam une ljudi nt v uni zgradbi kazalo...kje je tu kaj groznega
so pa res ene gro že prav smešne ja,ko hočejo grozne bit pa ne rata..hehe...