Ah ah ah... Mam kr neki bivših, razlogi, zakaj so bivši so pa neklih takile...
Do tapruga sem hotla bit poštena, ko je bil vredi dec, pa sem raje končala, kot bi da bi ga izkoriščala.
Ta drugi je bil neka vmesna faza, zveza na daljavo, meni se itak ni blo neke resno/dolgoročno za furat.
Tretji je bil svojevrsten odbitek, sva raje končala vse skupaj in ga prenašam kot kolega

.
Četrti je bil odpulen na travo (mrzim to, zato me je motlo), pa skos je pušu, pa celi neki čudni hodil okoli, pa neodgovorn, da glava peče in sva lepo končala.
Peti je bil super človek, dečko, ki si ga vsaka želi, ampak jaz pač (spet) nisem hotla resno/dolgoročno furat.
Šesti je bil dober ko cukr ampak je mel pa take probleme sam s sabo, da hudo. Pa nič se ni mogo človek zmenit z njim. Pa sva neki časa nekak furala, ampak ni shodlo (tak boljš da ne, se mi odpipa). Pa še heker je, jaz polcaju pa ne maram sploh, ta hlod jih je pa skos na vratih mel.
Sedmi je lepota od lepote, ampak karakter pa čisto zahojen. Pijavka ni da ni. Plus da je zlo labilna oseba in pole je moglo bit vse na meni, pa še skos me je neke brezveze špikal in me spravljal v slabo voljo. Sem ga pugnala skos vrata, ko je prekoračo mejo.
Osmi je pa...Zaenkrat nimam pripomb sploh.