Prevara, oprostiti ali ne?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Prevara, oprostiti ali ne?

Neprebrana objava Napisal/-a mala račka* »

evo bejbike tole me že neki časa muči in upam, da mi kera zna pomagati!?stvar je pa taka...s fantom sva skupi dobr let in on me je na začetku prevaral (on sicer to definira takole:skupaj sva bila prib.10dni in nikoli prej še nisem imel resne punce oz.dalj kot en teden, zato to niti ni bila prevara, ker nisem točno bil prepričan kaj hočem niti nisem vedel kako se zveza odvija!!!zame to ni bila prevara ampak samo f*k!).am jaz temu rečem prevara!aha pa še pomemben podatek-bejbo je uvozu iz morja kjer sva bla 10 dni pred tem!!!jaz sem pa tist vikend ravno doma bila in sta baje f**ala na zadnjih sedežih medtem ko ju je kolega peljal tja kjer je ta ženska doma!!!evo tega nikakor ne morem pozabiti!!ker zame to je prevara in vedno bo!sicer sem mu oprostila samo zaupanja vanj nimam več niti nevem kakšna so točno moja čustva do njega!!od tega je minilo več kot 1 leto pa vseeno.povedal pa mi ni on ampak kolega,čisto slučajno 1x!!on pa je nazačetku vse veselo zanikal dokler mu nisem postregla z dejstvi!!mislila sem da bomlahko pozabila ampak nikakor nemorem!!!upam, da mi lahko katera pomaga!!hvala :grosseaugen:
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Jah jaz prevare ne prenašam, pa četud se je zgodila takoj prvega dne k sva začela.. in to da je kr seksal z žensko na zadnjih zicih povsem priseben ko je bil stabo še na morju in že v zvezi..je pa še kako prevara, huda prevara, navsezadnje je bil SEKS in ne samo kšn poljub al pa kej.. In jz mu nebi odpustila + lagal ti je celo leto, kaj če bi se česa nalezel od te babe(k tkorekoč pojma ni mel o njej) in bi ti celo leto lepo z njim naivna seksala in misnla, da je zvest? Vglavnem, super huda prevara + laganje = no way hose, raje se zadavim kot, da nadaljujem zvezo s takim tipom.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mala račka* »

..Evelyn.. napisal/-a:Jah jaz prevare ne prenašam, pa četud se je zgodila takoj prvega dne k sva začela.. in to da je kr seksal z žensko na zadnjih zicih povsem priseben ko je bil stabo še na morju in že v zvezi..je pa še kako prevara, huda prevara, navsezadnje je bil SEKS in ne samo kšn poljub al pa kej.. In jz mu nebi odpustila + lagal ti je celo leto, kaj če bi se česa nalezel od te babe(k tkorekoč pojma ni mel o njej) in bi ti celo leto lepo z njim naivna seksala in misnla, da je zvest? Vglavnem, super huda prevara + laganje = no way hose, raje se zadavim kot, da nadaljujem zvezo s takim tipom.

ne ne sej jst sm to zvedla 1 mesec kasnej pa ni biu priseben ampak hkm pod vplivom alkohola!!!pa takrat nisva bila več na morju!
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja ja sj dojamem, da nista bla na morju takrt več, sta pa bla pred tem in bil je S TABO in ravno TAM spoznal TO ŽENSKO s ktero je kasneje SEKSAL :D
To s seksom je izjemno pommembno, ker poljub, otipavanje itd se še zdaleč nemore primerjat z najhujšim - spolnim odnosom in tud to, da je bil pod vplivom alkohola je en bullshit, sicr pa jz samo povem svoje mnenje, da mu jz nebi odpustila in takoj na zaetku je že izrabil tvoje zaupanje...to je najhujše... sicr pa sama veš ane..
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

sploh ne vem kako si zdržala z njim eno leto :eek: zame je to prevara in čisto noben izgovor ne potegne... pa naj bo prvi dan al pa čez 2 leti zveze... prevare, sploh pa takšne pa oprostila ne bi nikoli in zveze bi bilo takoj konec, pa čeprav bi bila skupal šele 10 dni... s takim tipom ne bi mogla nikoli bit, sem raj sama... prevara (sploh če je vpleten SEX) je zame velik NO GO in konec zveze...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Ah...daj no...takrat sploh še hodila nista...mogoče si imela ti to v glavi...
Kolikokrat se zgodi da sta si dva všeč, pa še ni razvito vse skupaj, pa sta vseeno z drugimi vmes. Potem pa ko dojameta da bosta skupaj ostala in da bosta par, pa se ne varata.

Polno takih primerov poznam...saj mene bi tudi motilo verjetno...ampak ni pa to zdaj jojjjj skupaj sva bila pa si me prevarala...saj konec koncu si je on ta vajin odnos samo predstavljal kot simpatiziranje...in je potem naneslo da sta vidva skupaj bila...morda bi bila to ona da bi kasneje z njim začela hoditi je pač tebe izbral...saj ti ni dal zaročnega prstana pa da bi zdaj kao vidva uradno hodila :)
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:? :x ja tipično ne? Potem tud čez eno leto "zveze" lh reče, ja sj nism vedu, da sva pač v resni zvezi in sm mislu, da lahko spim z drugimi.. :roll:
In verjetno sta se skupn odločila, da bosta par(če sta bla skupi na morju) in ni blo samo neko flirtanje, ktero se še ni vedlo v kaj bo preraslo..
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

sploh nevem pri čem ti mi lahko pomagamo.. če misliš da tako stvar lahko oprostiš in pozabiš, če mu vrjameš.. pol ostani z njim.. sam očitno to ne bo šlo, če praviš da ne morš pozabt. torej ti samo ena stvar ostane..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Ah..daj daj...ponavadi imate ravno ženske na lagerju več descov...pol pa tisti ki prevaga si ga izberete :wink: Nič novega...zdaj če je pa dečko po parih dneh ko sta se spoznala bil z neko drugo in zdaj odkar sta skupaj je ni...ne vem kaj komplicira. To samo zato da mu bo lahko očitala in naprej metala čez 20 let...da mu nikoli ne bo oprostila tega :lol: :lol: :lol:
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Uf ja me zanima, če bi ti tko "ležerno" gledal na zadevo, če bi začel s punco, ki ti je resnično všeč, postaneta par po 1mescu zveš, da je seksala z enim tipom pač tm 10dni zatem k sta začela in to je to :D
Eni mate pa na izi zveze ni kej.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Jah, mala račka - to bi mogla razčistit že takoj na začetku, ne pa zdej čez en let pogrevat nekih starih grehov, za katere u bistvu spoh ne veš da so greh al ne...Pa mu jih metat naprej - zdej. In zdej se žreš zarad zavede ki se je zgodila eno leto nazaj, ampak takrat si to mirne duše požrla, zdej te pa razžira od znotrej. To (žal) ne pelje nikamor,, če že, pa kvečjemu navzdol...Po toči zvoniti je prepozno, žal.

Sorry če sem bla preostra, ampak tko je.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

ja no če gre bejbi ta stvar očitno v nos, ne more pozabt, pol bolš da se ne muč..
zase pa tut vem da ne oprostim tega.. ni važno a sva skupi 2 dni al pa 3 leta, če ga ne more obdržat v hlačah je to njegov problem.. ko je enkrat dogovorjeno da sva skupi, pol je to zame prevara..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Ne saj sem rekel da ne sprejemam tega...da mi ne bi bilo všeč!
Ampak govoril sem o tem da to se dogaja in da tako pač je...
Saj konec koncu ji pa lahko tudi ne bi povedal pa ne bi bilo zdaj toliko ceremonij :)
In da ženske imajo to veliko bolj v navadi kakor moški...je pa dejstvo da je bil takrat lahkoživec ko sta začela...to ni za zanikati..pač si ga je na izi jemal :nixweiss:
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jah sej napisala si ubistvu, da si mu odpustila.. kar pa dvomim, kr te drgač nebi žrlo.. razmisl mal o vsem, če hočeš nadaljevat boš morala odpustit IN POZABIT. Oziroma ne mislit na to in nikoli omenjat..(kar bo pa očitno zelo težka, kr po enem letu še o tem misliš)

ryu10kyu... sj ji ni on povedal ampak njegov kolega :)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

..Evelyn.. napisal/-a:Jah sej napisala si ubistvu, da si mu odpustila.. kar pa dvomim, kr te drgač nebi žrlo.. razmisl mal o vsem, če hočeš nadaljevat boš morala odpustit IN POZABIT. Oziroma ne mislit na to in nikoli omenjat..(kar bo pa očitno zelo težka, kr po enem letu še o tem misliš)

Evo Evelyn ima prav....ali pozabi ali pa zaključi z njim...samo ne hoditi s tem naprej v vezi, ker s tem uničuješ in onemogočaš razvoj odnosa v tej meri da ne bo moglo zaživeti v taki meri kot si verjetno oba želita!
Ker konec koncu sebe s tem mučiš...poleg tega pa še njega ker mu tega ne oprostiš...in želel sem povedati, da ne bi slučajno dopustila, da mu boš čez 20 let naprej metala to kar je naredil :irre:
Odgovori