_Petra_ napisal/-a:Na slikici mi je ful smesna v obraz. Drugace pa te vreznine pod prsmi... AUUU! (Da se ne bo zdaj nasla ena, ki me bo ozmerjala, ce ne vem, da to ni resnicno.)
v kakšnem kontekstu pa je nastala ta slika?
A ni očitno, da gre za nekakšno parodijo na lepotne operacije??
Obraz ima pa tudi s tem namenom 'smešen', ker so verjetno hoteli prikazati, kot da je polna botoxa ..
cukr8 napisal/-a:A ni očitno, da gre za nekakšno parodijo na lepotne operacije?? Obraz ima pa tudi s tem namenom 'smešen', ker so verjetno hoteli prikazati, kot da je polna botoxa ..
js sm pa ene stare slike vidle včer (v novi, al kje že..) in je bla prov mal preveč ogojena včas. tko no...okol trebuščka jo je blo kr neki, pa nogice tud...nekje vmes bi mogla bit. ene 2 kg gor pa bi blo špica.
meni pa Nina ni všeč.....karakterno je itak fulll kura,kar se tiče zunanjosti, pa drage moje mal se ko hodite po cesti okol obrnite, pa grem stavit, da boste videle marsikatero lepšo bejbiko......
se mi zdi, da je Nina z leta v leto manj simpatična......
mi je pol npr. Sanja Grohar velik lepša....
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!