Potenje

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
SexyAngel
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a SexyAngel »

Ej punce, a je katera že sprobala kristal proti potenju? Ker men je kr fajn pomagu, ker sem se včasih res potila kot prašič (se oproščam izrazu, sam kar je res, je res), zdaj je pa vse čist v mejah normale. Ker baje itak ni zdravo, da preprečiš potenje, ker se tako izločajo strupi iz telesa. Se pa ta kristal uporablja tako, da ga najprej namočiš v vodo, da se začne topit in se pol namažeš pod pazduho. Je čisto brez vonja in ne draži kože. Jst sm ga sicer dobila iz tujine, sam baje se ga da kupit tudi pri nas v določenih drogerijah (mislim, da v DM-u). Meni je to pomagalo, seveda pa ne morm jamčit tudi za druge...sej veste - 100 ljudi, 200 pazduh :)
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anchi »

Sprobala sm že vse, od a do žblj...pa nič ne pomaga. Res je, da večinoma ne uporabljam antiperspirantov, ker mi vse znojnice zamaši, a če je kvalitetno, bi rada sprobala to kar predlaga sms.
Kako se pa imenuje ta kristal? Sem pripravljena itak sprobat še več, da vsaj delno ublažim ta jajc... :roll: Sej nočem ČISTO preprečit, samo toliko, da po znoja v mejah normale...ker me je res sram. :oops:
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
Uporabniški avatar
SexyAngel
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a SexyAngel »

Anchi napisal/-a:Sprobala sm že vse, od a do žblj...pa nič ne pomaga. Res je, da večinoma ne uporabljam antiperspirantov, ker mi vse znojnice zamaši, a če je kvalitetno, bi rada sprobala to kar predlaga sms.
Kako se pa imenuje ta kristal? Sem pripravljena itak sprobat še več, da vsaj delno ublažim ta jajc... :roll: Sej nočem ČISTO preprečit, samo toliko, da po znoja v mejah normale...ker me je res sram. :oops:

Joj sorry ne bi vedla, kako se imenuje...najbolš da kr vprašaš v drogeriji. Sam je treba mazat vsaj en mesc, da se poznajo rezultati. Brez vztrajnosti ni nč...bom pa seveda držala pesti, da ti bo uspel ublažit potenje, ker vem kolk zna to najedat. Been there, done that :)
Uporabniški avatar
plavž
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a plavž »

Na primer če si živčen, četudi ti Odoban pomaga, nekam mora it ves ta pot.Kam gre???????
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukrck »

Pa sej ne moreš verjet, Triple dry res pomaga! :jump:

P.s.: LyLa hvala za nasvet :wink:
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

LyLa napisal/-a:To okoli zadrzevanja potenja je res in se strinjam. Vem pa kako je to (ker se jst tud) in ucasih mi je tole reslo vecer.
Ta zadevca k sem jo jst mela oz jo mam se, je pac za ksne izredne primere in jo uporabljam zelo redko.
Jo pa in kadar jo, me ne pusti na cedilu.

Imenuje se Triple Dry znamka Linden Voss LTD. Treba natancno prebrat navodila, ker je pac nek postopek in ce se ga drzis ti upam skoraj zagotovit, da ti bo takrat pomagal prakticno 90%.
Jst mam to zadnjo, roll-on.

Slika

A ta TRIPLE DRY mores uporabljat vse te zadeve, ki so bile omenjene hkrati, ali si izberes eno izmed njih?
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Lastovica napisal/-a:
LyLa napisal/-a:To okoli zadrzevanja potenja je res in se strinjam. Vem pa kako je to (ker se jst tud) in ucasih mi je tole reslo vecer.
Ta zadevca k sem jo jst mela oz jo mam se, je pac za ksne izredne primere in jo uporabljam zelo redko.
Jo pa in kadar jo, me ne pusti na cedilu.

Imenuje se Triple Dry znamka Linden Voss LTD. Treba natancno prebrat navodila, ker je pac nek postopek in ce se ga drzis ti upam skoraj zagotovit, da ti bo takrat pomagal prakticno 90%.
Jst mam to zadnjo, roll-on.

Slika

A ta TRIPLE DRY mores uporabljat vse te zadeve, ki so bile omenjene hkrati, ali si izberes eno izmed njih?

Jaz uporabljam samo roll-on, ni ti treba imet vsega. :)
Odvisno pa kaj ti bolj paše, roll-on, deodorant, ali pa krema.
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

kolko je pa približno cena tega Triple-Dray?
as if.
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

*Ela* napisal/-a:kolko je pa približno cena tega Triple-Dray?

čaki da pogledam, aha, roll-on je 1439 SIT. :)
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Sem kupilatale Triple dry danes. Nisem se probala, sem ga pa povohala. Sploh nima nobenega vonja. In potem tud pise, da ga uporabljas samo na 2 do 3 dni. Pa je zagotovljeno, da vmes ne oddajas smrdlivega vonja, ker se mi zdi vse skupi malo sumljivo, al je treba vmes uporabljat drug deodorant?
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

LyLa napisal/-a:Sej ti vse pise v navodilih. Ni ti treba uporabljat druzga medtem ko uporabljas tega.. potem kasneje ga bos pa se kdaj mogla verjetno :lol:

Ja o uporabi drugih deodorantov med uporabo tega ni govora v navodilih. A pol se ta deodorant ne sme stalno uporabljat al kako? Ker si rekla, da je treba cez neki casa zacet druge?
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

Lastovica napisal/-a:A pol se ta deodorant ne sme stalno uporabljat al kako? Ker si rekla, da je treba cez neki casa zacet druge?

sej ti piše na škatlci!!! :)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

lakeesha napisal/-a:
Lastovica napisal/-a:A pol se ta deodorant ne sme stalno uporabljat al kako? Ker si rekla, da je treba cez neki casa zacet druge?

Hmmm sem vse pogledala vse prebrala, pa nikjer nisem zasledila, da bi bila uporaba tega deodoranta kakorkoli casovno omejena.
Ruby Soho
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ruby Soho »

A pa je kera od teh k mate probleme s prekomernim potenjem neprijetnega vonja ze probala uporablat kristale? jst nekak temu ne morm verjet da se podrgnes z enim kamnom in to je to. mam tut jst ful probleme s potenjem, sam da moje se smrdi, predvsem mi pa pol vse majce po neki cajta zacnejo smrdet prec k se mejckn zmocjo...zelo motece skratka, tko da iscem ksn deodorant brez vonja (pa ceprav ne antiperspirant!), ki bi deloval, pa sm dost slisala o kristalu sam nevem ce cem verjet?
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

Lastovica napisal/-a:
lakeesha napisal/-a:

Hmmm sem vse pogledala vse prebrala, pa nikjer nisem zasledila, da bi bila uporaba tega deodoranta kakorkoli casovno omejena.

glej na roll-onu piše: deodorant nanesite štiti zaporedne večere pred spanjem na čisto kožo. po jutranjem umivanju ali prhanju deodorant ne nanašajte ponovno. kasneje nanašajte deodorant samo še po potrebi (2-3 krat tedensko pred spanjem). deodorant ne nanašajte na poškodovano ali razdraženo kožo.
:)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Odgovori