laska napisal/-a:ga nismo zavrgli ampak smo poiskali primerno rešitev, od pasjega psihiatra
A to tudi obstaja?

*purple* napisal/-a:bubabiba napisal/-a:Dobro, da spet presojaš vzreditelje na tebi lasten način. Tisti dobri vzreditelji, ki jih je več kot tistih ne bi bili pomoje razočarani ob tvojih besedah, ker jih ubostvu s tem žališ. in govoriš, da bi vse pobili mladiče. Ne, res noben vzreditelj ne mara svojih živali in jih ika samo za reprodukcijo, to bo to.Kok si ti pametna pa vse vzreditelje tudi osebno poznaš ane?
Ne podpiraš ljudi, ki služijo z živalmi hkrati pa podpiraš ljudi, ki štepajo nerodovniške mladiče, malo skregano z logiko, ravno ti služijo z živalmi. Odloči se!
in negled ena vse, si tudi šteperski mladič, zasluži dober in topel dom!!zame so vse živali iste, pa ni važno poreklo!
Ja lej dokler se bo tko gledalo na to, bo šteparju lavfal biznis in bo to še naprej delal, šele ko bi ljudje nehali kupovati bo s tem prenehal, ker mu ne bi šlo več naprej. A ni to tko logično. Valda, da se ti žival smil sam ne morš mislt sam nanjo ampak na celotno populacijo za njo, ki bo trpela hudiča.
ma dej bubabiba, pejt u prvi razred da se boš naučila brat in razumevat besedila.![]()
in ja boli mene za šteperje in za žaljitve in vse skupej, zame si vsak zasluži topel dom, pika konec!Če bi bla ti taka ljubiteljca živali kot se kvazi pojmuješ, potem bi mislila enako!sori, zame so vse živali iste pa ni važno ne kaj in kako!!niti na kraj pameti mi ni pride da bi zavrgla mladiče ker niso rodovniški..Phhh, to lahko delajo samo mučitelji živali in brezsrčni ljudje!
laska, to zame ni noben izgovor.če imaš psa morš sprejet in bit pripravljen na take in drugačne odgovornosti.da pa ubiješ žival ker tralala, ni pa niti enega samega razloga!!Zakaj jih ne neseš v azil?Aja, še vedno je lažje jih zagatt v vrečo in zagont v prepad a nemislm kakos te lohk taki???
pa kdo je rekel da jih bom vrgla v vrečo????????? Če bi me poznala, se ne bi tako spravljala name. Psička se je sparila z večjim psom in je v nevarnosti njen obstoj.
Posvojila sem na stotine mačk in psov s ceste in jih veterinarsko oskrbela ter navadila na notranje življenje ( posvojila sem že dobermana, bernardinca, nekaj mešančkov, veliko različnih mačk, ko jih nobeden ni niti pogledal na cesti)... in kaj je najbolj ironično? Ko so se potikali okoli smetjakov ter iskali hrano da bi preživeli, jih nobeden ni opazil, ko pa sem jih uredila in so dobili svoje knjižice, cepljenja, kopanje, dobro rejo, kastracijo in v glavnem vse kar jim kot živim bitjem pripada, pa sem jih oddala dobesedno v 3 minutah!!!!!!!!! Še nisem dobro oddala oglasa pa sem jih že oddala.
Glede ta malih od moje ljubice... obdržali jih bomo kolikor se le da. Tako, da jim lahko nudim dostojno "otroštvo