Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Aaaaaa, nagravžna bikova jajca no :tot:

Mislm, da je BB res šu mal predelč no. Pa ne sam z bikovimi jajci, to še nekak gre, ampak z vsem ostalim.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Počak - jutr bodo zihr vampi na meniju :lol:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Sicer pa mi tale tedenska naloga ni kej preveč ušeč...Pa tiste krste?! OMG! :eek: Mene po moje kap trofne da se not uležem...Ajme...
Pa glede na to, da majo gospodarji ta tedn dost težjo nalogo, je dost več možnosti da bodo več napak nardili...in morbit se pa u petk obeta revolucija!
Čeprav - če bi blo po moje - bi mogl podložniki že prejšn tedn zmagat - k so blo res svetovni!

U bistvu se mi sploh ne da gledat tega big brotherja...nč sočnega se ne dogaja :D
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Sam ste pa res ene presranke ene.
Krsta je bla odprta,so what. ma en kup od vas si predstavljam unih barbik,ki skačejo če miš vidjo...
Kaj v krsto se je tak problem vlečt?Sej nis 5 metrov pod zemljo,pa tud zaprta ni.
Poleg tega,bikova jajca so specialiteta,in so odlična če so pravilno pripravljena (kar na BB sicer niso bla,ker se morajo originalno 2 uri v mleku namakat).
In kaj je narobe z vampi?To je moja najljubša jed.
Ene ste pa tud.
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica ljubljane
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nefertit »

Smetka_ napisal/-a:Sam ste pa res ene presranke ene.
Krsta je bla odprta,so what. ma en kup od vas si predstavljam unih barbik,ki skačejo če miš vidjo...
Kaj v krsto se je tak problem vlečt?Sej nis 5 metrov pod zemljo,pa tud zaprta ni.
Poleg tega,bikova jajca so specialiteta,in so odlična če so pravilno pripravljena (kar na BB sicer niso bla,ker se morajo originalno 2 uri v mleku namakat).
In kaj je narobe z vampi?To je moja najljubša jed.
Ene ste pa tud.

:gut:

vsi ki so se prijavili, so vedeli da ne grejo na počitnice, ampak v borbo za veliko denarja. za moje pojme so naloge prov otročje lahke.
A moment on your lips, forever on your hips!
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

Smetka_ jaz nisem niti približno neka barbika ki se boji miši, ampak sorry no če mi je grozno ležat v krsti :roll: .Wtf ej?! Meni je grozno že, če vidim kje po tv krsto, ker se vedno spomnim za kaj je namenjena-ne pa za neke resničnostne šove...Jaz ne bi šla spat not pa je kak je. Pomoje bi še nekaj časa po bb-ju imela nočne more. Hja jebi ga, vse pač ne moremo biti tako pogumne kot si ti ;D . Samo za to pa nas ni treba žalit da smo kar nekaj, če nam je to ogabno...
Aja pa bikovih jajc jaz osebno tud ne bi jedla, kaj šele vampov :tot: . Res pa je, da so tekmovalci mogli bit pripravljeni tud na najhujše ko so šli not.
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukrck »

Ojej, dons jim more pa Marčelo narest krvavice s krvavo polento. Je dobil zraven liter svinske krvi. Jak, jak. :heul:

Tut jst nebi mogla spat v krsti. Ni šans, da me spravjo notr...

Upam, da bojo ta teden gospodarji zgubil in da se zamenjajo, ker bi jih rada vidla na podložnikovi strani. :twisted:
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

^Res al kaj?! :eek: O faaak ej...pa jaz bi bruhala če bi mogla to jest!

Jaz tudi upam, da se bodo v petek menjali, ker bi res blo malo bolj zanimivo. Pa upam, da gre Sandi ven, ker mi je kar nekaj :rolleyes:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ne vem, ne gre za pogum, meni so krste pac izjemno groteskne in mi je totalno zgresena naloga. Pa ne vem zakaj v krstah spijo gospodarji - kot kazen bi lahko to doletelo podloznike, ni bolj logicno?
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarita »

Gospodarji so Addamsovi, tko da morjo spat v krstah.
Smetka_, se popolnoma strinjam s tabo. Bikova jajca naj bi bila specialiteta. Jst bi pa takoj probala kako novo jed. Bi mi bilo pa npr. ogabno, če bi recimo kake pražene ščurke prinesli... To ima vsak svoje mnenje. Meni se ne zdi naloga nič težka.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

V petek sem gledala oddajo in mi je dalo kar malo misliti ... bravo za Sebastijana, ki je postavil mejo, kaj je pripravljen narediti.
Ostali so se pa tako vživeli v vlogo Poptvejevih sužnjev, da so pripravljeni narediti karkoli, samo da bi imeli šanso dobiti glavno nagrado.

Če se eden upre, ga mogoče lahko izključijo iz igre. (Mislim, da so takšna pravila, ne?). Če se pa vsi družno uprejo, pa najbrž ne bodo vseh izključili, ker potem ne bi imeli kaj dati na program. S tem, da imajo gotovo kup pogodb s sponzorji itd.
To bi bila prava revolucija - še jaz bi začela gledat BB :D

Poptv išče skrajne meje, koliko ponižanja je folk pripravljen prenesti ... če bi se meni zdelo vredno glasovati, bi zmagal tisti, ki bi ohranil še vsaj minimum svojega dostojanstva. Ampak taki se najbrž že v štartu ne prijavijo na tak šov. Ali pač? Za vsakega obstaja neka meja, preko katere ne bi šel - tudi za 90000€ ne. Upam.

Zanimivo. Posameznik nima dosti moči. Skupina jo pa ima. Enako velja kjerkoli - ne le v BB. Na delovnem mestu recimo - folk mirno prenaša krivice, ker se boji, da bo izgubil službo. Če pa vsi stopijo skupaj, so pa močnejši od delodajalca. Pa še marsikam bi lahko prenesli to filozofijo.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

smetka, se strinjam. sicer mi je tisto z mišmi res ogabno, ampak ostalo je sprejemljivo. seveda pa vsa čast tjaši, da je to storila. si je pridobila veliko pozitivnih točk, tako da upam, da se bo ta teden dobro držala in prišla skozi.

drugače pa po mojem mnenju nimajo gospodarji težje naloge! lahko naredijo napake, ampak ne zato, ker bi bilo nalogo težko izpeljati :!: problem je površno branje pravil in "nedržanje" le - teh. mislim, da imajo podložniki težje naloge. vsaj zaenkrat.

krvavice so zelo dobra jed (kaša+kri, ki se itak pri pečenju strdi in ni ne duha ne sluha o njej :!: ), kri pa je baje tudi dobra, če se prav naredi. baje sploh nimaš filinga, da ješ kri.

tudi glede sebastjana se strinjam. nisem sicer gledala oddaje, sem pa brala za kaj je šlo. tokrat je res naredil prav.
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukrck »

Ja sej vem da so krvavice dobre za jest, ( no, men so se neki zamerle že kr dolg časa nazaj, in jih ne jem več, včasih sm jih mela pa najraj ), sam se mal kruto sliš, z uno krvjo polenta. Mi je pa tut moj reku, da to ni nč tacga...
Drgač pa majo zravn še pečen krompir, tko da prov dobr zgleda. Sam polente pa nism nikjer vidla. :? Al pa nism tok pozorno gledala...

Glede Sebastjana se pa tut jst strinjam, da je naredu prov. :)
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

Ma jst ne bi spala v krsti za nič no. Pa ne ker bi me blo strah al pa kake take bedarije, ampak zaradi tega kar krsta predstavlja. Povezava s smrtjo.

Pa bi jim dali vsaj kake take krste...manj realne no. Meni je to mal bolno.
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Smetka_ napisal/-a:Poleg tega, bikova jajca so specialiteta in so odlična, če so pravilno pripravljena (kar na BB sicer niso bla, ker se morajo originalno 2 uri v mleku namakat).
aham, s tem se strinjam (dobro sicer ne vem, zakaj v mleku namakat, ampak ok), je to dobra zadeva in res uvrščena med specialitete
ela85 napisal/-a:krvavice so zelo dobra jed (kaša+kri, ki se itak pri pečenju strdi in ni ne duha ne sluha o njej :!: ), kri pa je baje tudi dobra, če se prav naredi. baje sploh nimaš filinga, da ješ kri.
sej je tud v krvavicah kri, dobro, še z ostalimi sestavinami, ampak kri, ko je pečena ali kuhana, res sploh ne veš, da ješ kri in je dobro, edin ta polenta (kakor sem gledala sestavine), je iz koruzne moke in ne zdroba, tko da to še nisem probala.
Tple spanje v krsti, dobro, res je nad zemljo, ni pokrita, ampak izdelane so za svoj namen, to bi mi blo težko, pa še ozko je vse skup.

Škoda, da je šla Damjana ven, zdej bi se pokazalo, da zna bit zabavna in razigrana, škoda no. Boljš bi blo, če bi šel Sandi ven, še rajš bi pa vidla, da se izloč Marčela in Naskeja.
Zdej pa nej dajo Sandija ven.
Odgovori