Drgač pa današnja oddaja... Nina mi je bla ful luškana, ful lepa oblekca. Damjana mi ni bla lušna, mi je pa ful ok po karakterju ženska, res mi je žal, da je šla vn. In... kdo mislste, da bo šel vn u petk? Jez upam, da Sandi.
Kaj pa nova naloga - gospodarji so Adams family Kolko sem zasledila, bojo spali v krstah, kuhali za podložnike (ki bodo vse mogli pojest), izvajali obrede, mučili podložnike,...
ELtybe pogreša punco..pa je mel mau čustvenga izbruha NI prčakvau kej tazga,sam se ful sekira,ker je mogu zaigrat s saro..pa ga muči kaj si ona misli o tem,kako je..če je uredu skrbi ga pač..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
J.Lo napisal/-a:Kaj pa nova naloga - gospodarji so Adams family Kolko sem zasledila, bojo spali v krstah, kuhali za podložnike (ki bodo vse mogli pojest), izvajali obrede, mučili podložnike,...
Sploh pa ne razumem v čem je point nalog, v katerih se lahko gospodarji dobesedno izživljajo nad podložniki in če ti odklonijo karkoli, ne opravijo naloge in ostanejo v "dreku".
Kdaj bo A kanal sprevidel, da bi blo najbolj zanimivo videt lih to, da bi strani malo menjali.
Jaz vsak teden čakam, da se bojo zamenjali in vedno najdejo eno dlako v jajcu, da lahko ostanejo na starih položajih. Ah kr neki.
Naloga se mi niti ne zdi tako napacna, je pa res cudno, da lahko gospodarji podloznikom skuhajo kar zelijo in morejo podlozniki to pojest, ce ne ne opravijo naloge. Tukaj jih lahko ze na zacetku verjetno zafrknejo.
Med nominiranci pa mislim, da bo sla ven Tjasa.
_Petra_ napisal/-a:Naloga se mi niti ne zdi tako napacna, je pa res cudno, da lahko gospodarji podloznikom skuhajo kar zelijo in morejo podlozniki to pojest, ce ne ne opravijo naloge. Tukaj jih lahko ze na zacetku verjetno zafrknejo.
Oni kuhajo tist kar jim naroči BB, pa tut recepte bojo baje dobil.
^ Ocitno sem povrsno prebrala. To je pa nekaj drugega. Ceprav... Kaj pa vem. Mi je pa hecno, da se meni niti malo ne zdi spooky, da bodo morali spati v krstah. Ceprav me ze na splosno odbijajo zadeve s tem povezane, ampak to bi si jaz predstavljala, kot nek izziv. Kaj pa vem...
pa kere krste....fuuck...uno čisto prave, črne, a si nooor...ziher bo ful kruto za njih, sploh za punce...danes so jim mogli skuhat bikova jajca...tjaša pa je mela za nalogo da je mogla iz kao neke škatle v kateri so ble bele miške, z usti pobirati sir in ga dajati na stran...fuck ful kruto...predaleč so šli, čeprav jih je pa zanimivo gledat