Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

^^ Se čist strinjam!

Drgač pa današnja oddaja... Nina mi je bla ful luškana, ful lepa oblekca. Damjana mi ni bla lušna, mi je pa ful ok po karakterju ženska, res mi je žal, da je šla vn. In... kdo mislste, da bo šel vn u petk? Jez upam, da Sandi.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

moi T napisal/-a: In... kdo mislste, da bo šel vn u petk? Jez upam, da Sandi.

Jaz tudi močno upam.Mi je antipatičen že od samega začetka. :?

Aja,pa še nekaj.. Zakaj se je ElTyeb jokal v spovednici?
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Kaj pa nova naloga - gospodarji so Adams family :lol: :rofl: Kolko sem zasledila, bojo spali v krstah, kuhali za podložnike (ki bodo vse mogli pojest), izvajali obrede, mučili podložnike,...
Lahko imam vse.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

ELtybe pogreša punco..pa je mel mau čustvenga izbruha ;) NI prčakvau kej tazga,sam se ful sekira,ker je mogu zaigrat s saro..pa ga muči kaj si ona misli o tem,kako je..če je uredu ;) skrbi ga pač..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

J.Lo napisal/-a:Kaj pa nova naloga - gospodarji so Adams family :lol: :rofl: Kolko sem zasledila, bojo spali v krstah, kuhali za podložnike (ki bodo vse mogli pojest), izvajali obrede, mučili podložnike,...

Ful dobra naloga! :D
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

a res al kaj?kje si to vidla?kruta nalogaaa :roll: sem pa vidla da je pisalo, da naj tisti gledalci s slabim želodcem raje ne gledajo :eek: :lol:
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

^^ Kartico mam, pa sem jih gledla :rofl:
Lahko imam vse.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

electra* napisal/-a:a res al kaj?kje si to vidla?kruta nalogaaa :roll: sem pa vidla da je pisalo, da naj tisti gledalci s slabim želodcem raje ne gledajo :eek: :lol:

tukaj piše.Malo kruta naloga :D Mene kar zmrazi,če pomislim,da bi mogla bit na njihovem mestu in spat v krsti :pale:
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

Meni je naloga čist mim. Kr neki no.

Sploh pa ne razumem v čem je point nalog, v katerih se lahko gospodarji dobesedno izživljajo nad podložniki in če ti odklonijo karkoli, ne opravijo naloge in ostanejo v "dreku".
Kdaj bo A kanal sprevidel, da bi blo najbolj zanimivo videt lih to, da bi strani malo menjali.

Jaz vsak teden čakam, da se bojo zamenjali in vedno najdejo eno dlako v jajcu, da lahko ostanejo na starih položajih. Ah kr neki.
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Naloga se mi niti ne zdi tako napacna, je pa res cudno, da lahko gospodarji podloznikom skuhajo kar zelijo in morejo podlozniki to pojest, ce ne ne opravijo naloge. Tukaj jih lahko ze na zacetku verjetno zafrknejo.
Med nominiranci pa mislim, da bo sla ven Tjasa.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

_Petra_ napisal/-a:Naloga se mi niti ne zdi tako napacna, je pa res cudno, da lahko gospodarji podloznikom skuhajo kar zelijo in morejo podlozniki to pojest, ce ne ne opravijo naloge. Tukaj jih lahko ze na zacetku verjetno zafrknejo.

Oni kuhajo tist kar jim naroči BB, pa tut recepte bojo baje dobil.
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

^ Ocitno sem povrsno prebrala. To je pa nekaj drugega. Ceprav... Kaj pa vem. Mi je pa hecno, da se meni niti malo ne zdi spooky, da bodo morali spati v krstah. :) Ceprav me ze na splosno odbijajo zadeve s tem povezane, ampak to bi si jaz predstavljala, kot nek izziv. Kaj pa vem... :)
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Joj, meni pa se zdi tole s krastami grozno :?
Uporabniški avatar
*~Liesl~*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *~Liesl~* »

Ojoj te krste. Men bi blo ful bed. Morm dans prov gledat BB.
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

pa kere krste....fuuck...uno čisto prave, črne, a si nooor...ziher bo ful kruto za njih, sploh za punce...danes so jim mogli skuhat bikova jajca...tjaša pa je mela za nalogo da je mogla iz kao neke škatle v kateri so ble bele miške, z usti pobirati sir in ga dajati na stran...fuck ful kruto...predaleč so šli, čeprav jih je pa zanimivo gledat :razz:
Odgovori