Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

tamala24 napisal/-a:če te moški prevara ne misli na nič drugega kot na seks, se vrne nazaj k ženi in otrokom kot da se ni nič zgodilo, pri ženski pa je tako, da so pri varanju prisotna čustva. ali se mogoče motim?

No, pri nama je pa ravno obratno. Pa da ne bo pomote, noben od naju ne vara. Mela sva samo debate, kako bi funkcionirala odprta zveza oz. kako bi oba prenesla, da bi bila še z drugimi. In js bi (predvidevam) v danem trenutku lažje odklopla čustva kot on.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a CoreySteel »

Zanimivo, da o tem, kako varajo moški, govorijo samo ženske :)
Uporabniški avatar
kristinca13
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kristinca13 »

menise zdi tako...moški ki enkrat prevara bo prevaral tudi drugič,...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

kristinca13 napisal/-a:menise zdi tako...moški ki enkrat prevara bo prevaral tudi drugič,...

ohjoj.. že obrabljeno :< ja vrjamem, da moški, ki lahko vara pol leta in mirno laže svoji punci/ženi o tem, da je možnost velika, da bo to ponovil tudi naslednič.. če pa moški pač prevara svojo punco enkrat (vsi smo pač iz mesa in krvi), da ga to ne bi smel pol zaznamovat za celo življenje.. češ če je enkrat varal, bo tudi drugič.. stvar je tako odvisna od posamezne situacije, da ne moreš kar tako vsepovprek sodit
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

ANGELgirl, men je pomagal, ko sm zvedla točne razloge zakaj sm bla prevarana.. pač s tipom sva po parih letih zdej že kar v dobrih odnosih, in sem ga pač prosila, če bi mi brez olepšav povedal kaj se mu je takrat pletlo v možgančkih..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
tamala24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tamala24 »

CoreySteel napisal/-a:Zanimivo, da o tem, kako varajo moški, govorijo samo ženske :)

pa povej ti kako varajo moški, da ne bomo samo ženske tiste, ki govorijo o tem :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

tamala24 napisal/-a:
CoreySteel napisal/-a:Zanimivo, da o tem, kako varajo moški, govorijo samo ženske :)

pa povej ti kako varajo moški, da ne bomo samo ženske tiste, ki govorijo o tem :D
Jst ne poznam nobenega moskega, ki je varal. Poznam pa 2 zenski, ki sta varali.
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka

Mahagonij napisal/-a:
tamala24 napisal/-a:

Jst ne poznam nobenega moskega, ki je varal. Poznam pa 2 zenski, ki sta varali.

Enako.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Dozdeva se mi, da vec zensk vara,ampak ponavad z enim, ki jih premami. Moski k varajo se mi zdijo redkejsi ampak potem varajo z vecimi zenskami.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Mahagonij napisal/-a:Dozdeva se mi, da vec zensk vara,ampak ponavad z enim, ki jih premami. Moski k varajo se mi zdijo redkejsi ampak potem varajo z vecimi zenskami.

Temu se lahko reče univerzalna resnica! :gut:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka

Ne morm vrjet, ampak danes, k sm se mal zamislu, sm ugotovu, da sem bil že enkrat prevaran :) Sicer par let nazaj, pa vseeno :)
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

bivši me je prevaru po 3 letih... bil je edini tip za katerga sm mislla d ni zmožen prevarat! in še vedno mi ni jasn kako je loh to naredu!
in k bom najdla kšnga kandidata zame, je prvi pogoj za nadaljevanje česarkoli d tipo še ni prevaral... drugač rajš šibeeeeej!!!!
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ann* »

no mislm da varajo tko ženske kt morški v istih količinah:)
poznam kr precej moških k je varal, tko kt je lakeesha rekla tud take k si najbl prepričan da oni pa nebojo ..pa tud ženske niso nč bolše
sama še nism varala sm pa bla že prevarana
Uporabniški avatar
tamala24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tamala24 »

jst nism spraševala kdo več vara ženske ali moški ampak kako na kakšen način... pri moških gre samo za seks, pri ženskah so pa pri varanju prisotna tudi čustva. hotla sm sam vidt vaše argumente če se slućajno motim.
Zadnjič spremenil tamala24, dne 28. Mar. 2009 18:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ann* »

ja to je odvisn tud pr kšnmu moškemu gre tud za čustva in mislm da so tud žense že varale sam zato jim je blo dougčas
je pa mogoče res da več moških vara sam zarad seksa brez čustev
Odgovori