Nič ful takega nisem naredila...mogoče edino to, da sem v srednji šoli domov klicala fanta, ki mi je bil ful všeč in se mu predstavila z imenom in priimkom...in se potem čudila, kako ve, kdo sem.
Drugače pa še danes ne dojamem preveč hitro, če tipu nisem kaj pretirano všeč, priznam

Groza. Čisto preveč pogumna sem glede klicanja in drugega kontaktiranja
Pa se sploh ne morem odvaditi...aja pa zadnje par mesecev skoz težim prijateljicam, da gremo nekam, k je tam skoz en, k sva bila parkrat skupi, zdej me pa totalno ne jeb* 5%. Mislim sej zgleda čist vesel k me vid, glih včeraj mi je dal lupčka na lička, sam jaz hočem VEČ
Ampak vem, da bom še skoz tja rinila... oh ja.
O bad, par tednov nazaj, sem zgoraj omenjenega tipa v ibr udarila po riti, ko sem šla mimo njega, k mi je šlo na kura*, da se pogovarja z eno drugo bejbo, namesto z mano. O bad o bad o bad.

Sej je pol prilaufu za mano, pa neki pojasnjeval, sam ojej no. A sem mogla narest nekaj tako trapastega
Kaj je najbolj prfu*nena stvar, k sem jo naredila v zadnjem času...par dni nazaj sem mladiču poslala sms, naj si zaželi en komad, pa če mi bo kul, mogoče dobi video, kako plešem (oblečena) na mail... a sem to naredila?? JA!

Mislim, sej je ok, luškan video, sam pismo ej....ma tut če ne bi delala takih bedarij, k ne morem spat ob 1h zjutraj. Lol.
O bad, pa lansko leto sem se non stop tihotapila sred noči na msn, da me niso starši videli, če bo on SLUČAJNO gor.
Mah, če mi je en všeč, ratam malo obsedena. Kar je čisto kul, če je moj fant, če pa ni pa joooooooooooj, pa sploh ne morem nehat bit obsedena.
Uuuuu sem se še nekaj spomnila. K sem prvič videla mladiča zunaj, mi je bil totalno hud, pa k so šle prijateljice dam, sem rekla, da bom sama ostala (nobenga nisem poznala tist večer zuni, kera obsedenka), k bi ga rada spoznala. No pa sej je ratal

(aja pa niti pijana nisem bila lol)