Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja
-
- Komunikatorka
- Kraj: Slovenija
CoreySteel napisal/-a:stevens napisal/-a:KAJ TI POMAGA HAMER ČE NE ZNAŠ TUČT,ENI MAMO ŠRAUFNCIGER PA ODLIČNO ŠRAUFAMO (ABOUT 17 CM):p
Kaj ti pomagajo možgani, če jih ne (znaš) uporabljaš.
Ančke to ne mot, sm prepričana, je tut ona navajena na luft

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
nevem zakaj je povprečna velikost 13-16cm, ko se pa vam zdi še 17 majhen. al pa neznate ocent dolžine. moj bivši je imel sicer krepko čez povprečje, ampak sem pa že naletela na 10cm lulčka in tud po pogovoru z raznimi prijateljicami, sem ugotovila da se jim zdi 17centimeterski velik. mislim da jih nekaj na forumu rahlo pretirava, saj od nobene fant skoraj nima pod 17cm.
Nu$k@ napisal/-a:nevem zakaj je povprečna velikost 13-16cm, ko se pa vam zdi še 17 majhen. al pa neznate ocent dolžine. moj bivši je imel sicer krepko čez povprečje, ampak sem pa že naletela na 10cm lulčka in tud po pogovoru z raznimi prijateljicami, sem ugotovila da se jim zdi 17centimeterski velik. mislim da jih nekaj na forumu rahlo pretirava, saj od nobene fant skoraj nima pod 17cm.
Se strinjam s tabo. In tud men se zdi npr. 17cm že kr precej vlk. Ko berem tole temo, si mislim da more met kakšna polovica tule mal bujno domišljijo, al pa sam slabo ocenjujejo stvari.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
- Komunikatorka
- Kraj: Slovenija
Aloha napisal/-a:CoreySteel napisal/-a:stevens napisal/-a:KAJ TI POMAGA HAMER ČE NE ZNAŠ TUČT,ENI MAMO ŠRAUFNCIGER PA ODLIČNO ŠRAUFAMO (ABOUT 17 CM):p
Kaj ti pomagajo možgani, če jih ne (znaš) uporabljaš.
Ančke to ne mot, sm prepričana, je tut ona navajena na luft.
Me zanima kdo zmaga v debatni tekmi

Verjetno je na koncu remi.
Nu$k@ napisal/-a:nevem zakaj je povprečna velikost 13-16cm, ko se pa vam zdi še 17 majhen. al pa neznate ocent dolžine. moj bivši je imel sicer krepko čez povprečje, ampak sem pa že naletela na 10cm lulčka in tud po pogovoru z raznimi prijateljicami, sem ugotovila da se jim zdi 17centimeterski velik. mislim da jih nekaj na forumu rahlo pretirava, saj od nobene fant skoraj nima pod 17cm.
Ah, saj ko pa greš pod katero drugo temo, pa vidiš, da je večina mela tut sam enga ali pa dva modela v življenju in potemtakem pač po svoje ocenjujejo ne...
Pa potem tiste hude izjave teh "izkušenih", češ, sex ni vse, da moraš met rad človeka, na drugi temi se pa posmehujejo tistim, ki so (po njihovem) v kategoriji manjših tičev.
Morebiti so pa dilde merile