Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

mily napisal/-a:Pa kaj je s to Dado? Sem včeri mal ujela večerno oddajo in je čist rdeča po eni strani lica? A se je tuk posončla al kaj?

Ona je na vseh posnetkih tako rdeca :gruebel:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Ma taka je ko stara pjanka.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Pomojem jo je sonce opeku no. Vsaj men tko zgleda.

Drgač se je pa Sandi čist zapalil zanjo, kere je strelu dons no :D
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

joj boga dada tudi jaz sem gledla včeraj in sm vidla ku je zakurjena...jo je pa res ožgalo...
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a little bee »

ja dns jih je sandi res strelu! sm se mu prou nasmejala. drgač sm pa še zmir za, da gre on vn, k se mi je zadč z uno njegovo požrešnostjo full zameru. :?
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Sam sej še ni tok močnega sonca, da bi jo dejansko lahko opeklo?! Mogoče ima kako alergijo na sonce al pa kej podobnega, ker v nasprotnem ne vem kaj hudiča dela poleti, ko pripeka.

Komaj čakam dons zvečer in upam, da podložnikom rata pridt na drugo stran... mi je pa bad, da bosta mogla it al Damjana al pa Sandi k men sta oba čist face.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

sara pravi da je modna oblikovalka... wtf? pr 19? heh jst sm šele srednjo šulo končala..pr 19.. možn pa da je šla a kako sredno oblikovalsko..če obstaja..nvem..čudn..
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

Mogoče ima samo sebe za modno oblikovalko....

Jst bi pa prov tok rada vidla, da bi jih zamenjali. Ker pomojem bi blo prov zanimivo, kakšne bi ble reakcije in kako bi se gospodarji spet privajali na bedo.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Ma je že cajt,da se mal zamenjajo.Čeprou so mi bolj ušeč trenutni gospodarji ;) Se mi zdi,da so se kr preveč navadl na use to. Njim bo težje jit nazaj u slabši del bajte ;) Medtem ko zdejšnji podložniki so navajeni na slabo..so kr dost čez dal,bojo pa lepš sprejel use skup ;) Sam se mi zdi,da bodo bolj strogi kot zdejšnji gosopodarji..že dejstvo da so gospodarji opral posteljnino,medtem ko podložniki niso hotl dat je,da bi jo opral..in zdej je gospodarjem bedno če bodo u umazano pršli..medtem ko so oni poskrbel za čisto ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

o ja jst tut navijam da grejo podložniki u luksuz :ja: k gospodarji so tak hinauci usi po vrst! pa niso vč zanimiu no.. tku da držimo pesti za podložnike :D so si tut zaslužl da grejo kja.. kr če ne pol pa res nvem kku ta komisija ocenjuje..pustimo se presenetit :wink:

drgač pa upam da gre sandi vn..tuk mi gre na žiuce da sem ga glasovala..drgač nkol ne glasujem :razz:
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

love18 napisal/-a:sara pravi da je modna oblikovalka... wtf? pr 19? heh jst sm šele srednjo šulo končala..pr 19.. možn pa da je šla a kako sredno oblikovalsko..če obstaja..nvem..čudn..

ni rekla, da je stilistka? :lach: lahko je svetovalka v kakšni modni trgovini...
shiva*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shiva* »

ela85 napisal/-a:
love18 napisal/-a:sara pravi da je modna oblikovalka... wtf? pr 19? heh jst sm šele srednjo šulo končala..pr 19.. možn pa da je šla a kako sredno oblikovalsko..če obstaja..nvem..čudn..

ni rekla, da je stilistka? :lach: lahko je svetovalka v kakšni modni trgovini...

čeprav ma dober stil oblačenja, pa taka kul bejba je. mislim, da ma nekaj pojma o modi, ker je rekla, da bi si za denar, če zmaga kupla ,,just Cavalli'' garderobo. :)
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

shiva* napisal/-a:
ela85 napisal/-a:

čeprav ma dober stil oblačenja, pa taka kul bejba je. mislim, da ma nekaj pojma o modi, ker je rekla, da bi si za denar, če zmaga kupla ,,just Cavalli'' garderobo. :)

in ker je pač omenila just cavalli pomen da ma pojma o modi??hh..

kakšen stil oblačenja ma ne morm trdit ker jo ne poznam, če sklepam iz hiše..je čisto preprosta..nč posebnga...saj zame..sam sj če pravi da je stilistka al kukr kol pol že je neki na tem..kr ne vidim smisla zakaj bi lagala :? čeprou mislim da neke izobrazbe za m.oblikovalko nima.
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Lol ste smešne, s srednjo šolo si modni oblikovalec, jz sm zdj tretji letnik pa sm 17 let stara in bom čez eno leto točno 18 stara ko bom poklicna modna oblikovalka. In ja Sara je še prejšno leto bla na naši šoli (sšof, srednja šola za oblikovanje in fotografijo)je hodila na modno oblikovanje in bla je tud predsednica šolske skupnosti :D in o modi ma kr precej pojma ja, kr se je o tem učila + (najverjetneje) jo zanima.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

No, mene pred danasnjo oddajo jezi samo kolicina oglasov - komaj se udobno vsedem pred tv, ze so reklame. Ogabno!
Odgovori