Ko sem bila jaz prvič pri njej zaradi srbenja ipd. je rekla, da mi brisa ne more naredit, ker sem premlada (par tednov pred 16. rojstnim dnevom sem bla)... Se mi pa ponavljajo težave od avgusta (ko sem bila tam) čisto vsak mesec znova....

SSarchy napisal/-a:Ko sem imela jaz te probleme, mi ni blo potrebno do ginekologa. Pri splošnem zdravniku sem zelo dobro opisala težave (grudičast izcedek s kislim vonjem, nemogoča srbečica, rdeče ustnice in nožnica...) in je takoj vedela, zakaj gre. Dobila sem canesten kompletek (v škatli je mazilo, 3 vaginalne tabl. in tak paličast nastavek, s katerim lahko lažje potisnemo tabl. v nožnico) in že po parih dneh so težave izginile.
MsN napisal/-a:Sekhmet napisal/-a:Glede izkušenj....zal sm tud sama dala veliko preveč ženskih težav skozi pa še 6 let podlage na tvojo starost mam, sama sem imela razjedice, ko sem imela glivično vnetje. Če pa so te moje t.i. razjedice tvoje t.i. razpokice, tudi okej, nisem špegala z ogledalcem pa SSKJ-ja primerjala s slikovnim gradivom strica gugla.
Plus tega, sem imela zarad glivic prikrito vnetje mehurja in sem imela zarad tega povišano telesno temperaturo. Pa čeprav v knjigi ne piše, da zadeva tako poteka
Hotla sem doseč sam to, da je ne boš že zdej napsihirala da ima herpes, potem pa se bo izkazalo, da ni nič tako kritičnega
Vrocine nisi imela od glivicnega vnetja, ampak zaradi vnetega mehurja, za katerega je res znacilna vrocina, ampak se polno drugih simptomov, ki jih zenska, ki pozna svoje telo in navade glede odvajanja vode lahko kar hitro prepozna - sploh, ce je vnetje ze zelo napredovalo.
Nisem ji napisala, da ima genitalni herpes, sama je posumila nanj in ja, glede na to, kaksne informacije je dala, obstaja velika moznost, da ga ima. Ce ne, toliko bolje zanjo. Zgolj ugotavljam, nic ne trdim.
Argument glede let pa se mi zdi izredno slab. Starejsa in pametnejsa, ne? Pa saj nismo otroci, da bi tekmovali, kdo vec ve.
Picaboo napisal/-a:Dagi napisal/-a:Drugač pa tiste k mate glivice probejte eno ful fajno kremco od Justa, teatree, neki tacga, če jo mate doma al pa jo lah kje dobite tko,... ful ful pomaga.
U, a ta krema tud prot glivicam pomaga?To pa nism vedla. Jo mam doma sam nism nikol probala. Kul.
Sekhmet napisal/-a:MsN napisal/-a:Sekhmet napisal/-a:Glede izkušenj....zal sm tud sama dala veliko preveč ženskih težav skozi pa še 6 let podlage na tvojo starost mam, sama sem imela razjedice, ko sem imela glivično vnetje. Če pa so te moje t.i. razjedice tvoje t.i. razpokice, tudi okej, nisem špegala z ogledalcem pa SSKJ-ja primerjala s slikovnim gradivom strica gugla.
Plus tega, sem imela zarad glivic prikrito vnetje mehurja in sem imela zarad tega povišano telesno temperaturo. Pa čeprav v knjigi ne piše, da zadeva tako poteka
Hotla sem doseč sam to, da je ne boš že zdej napsihirala da ima herpes, potem pa se bo izkazalo, da ni nič tako kritičnega
Vrocine nisi imela od glivicnega vnetja, ampak zaradi vnetega mehurja, za katerega je res znacilna vrocina, ampak se polno drugih simptomov, ki jih zenska, ki pozna svoje telo in navade glede odvajanja vode lahko kar hitro prepozna - sploh, ce je vnetje ze zelo napredovalo.
Nisem ji napisala, da ima genitalni herpes, sama je posumila nanj in ja, glede na to, kaksne informacije je dala, obstaja velika moznost, da ga ima. Ce ne, toliko bolje zanjo. Zgolj ugotavljam, nic ne trdim.
Argument glede let pa se mi zdi izredno slab. Starejsa in pametnejsa, ne? Pa saj nismo otroci, da bi tekmovali, kdo vec ve.
Mal te mam dost s temile bednimi, veš![]()
Prvič, sem napisala, da sem mela vročino zarad mehurja, a nisem?? Vendar če še ne veš, da imaš vnet mehur, veš pa, da so glivice in da imaš vročino, lahko sumiš na povezavo, ane?
In drugič, zakaj argument 6ih let...ker mam tud jst velik težav na tem področju, tako kot praviš ti, da jih imaš in ni šlo za starejša/pametnejša, ampak za to, da sem šest let starejša od tebe in toliko dalj časa že prenašam te muke in sem že marsikaj netipičnega doživela.
Je pa res, da ti očitno vse veš, tako da, se ne bom vtikala vate. Zarad mene lahko postaviš diagnozo komurkoli češ, sam ne psihiraj ljudi, ki so že tako ali tako prestrašeni.
V končni fazi si ji precej jasno nakazala, da ima genitalni herpes in jo je zarad tvoje potrditve po moje skor kap zadela za kompom, ranice na koncu le niso bile ranice, ampak bulice in bejba je po nepotrebnem zgubljala živce
fitipaldi napisal/-a:prvo kot prvo babe ne se kregat k to nbenmu nč ne pomaga![]()
drugo pa a je že kera probala to
http://www.vitagyn-c.si/
TaŠ napisal/-a:Men sam ni logično, kaj ma starost veze z jemanjem brisa...![]()
Tam pri njej sem pa itak zmer vsa prestrašena, kje pa upam še kej več kot potrebno uprašat![]()
Kakorkoli, eno škatlico Canestena še mam, če se mi spet ponovi, pol grem pa do nje pa bom prosila za kakšno drugo zdravilo.... Za znoret, čisto vsak mesec...!!
brunett napisal/-a:Eno vprašanje mam, pred časom sem dobila zdravilo, svečke BETADINE vagitorij 200mg, 4 sem takrat porabla, drugo mi je ostalo, sem pa založla nekam tista "navodila za uporabo" in zdej ne vem točno kaj vse se zdravi s tem. Ve kera od vas mogoče? Hvala.