js ne bi šla nič še 1x skozi...ajde dej...CPP mogoče...ker je bil fajn predavatelj...
vožnje bi pa šla z veseljem še 1x use skozi!! ker je bil inštruktor taka faca...res sm se presmejala tisti mesec, ko sm vozila... takoj bi šla...
Js tut zarad živcev ne bi šla še enkrat čez to... Čeprov bi bla mogoče zdj mal mn živčna... Upam, da mi nikol ne bojo vzel izpita, da bi ga mogla še enkrat delat.
Nbi šla še 1x skozi.. Predolg postopek Samo najbolj bedno mi je blo na prvi pomoči.. kr neki smod elali, neč si nism zapomnila.
Cpp-ji so predolgo trajali.. pa pol reči sm že pozabla Vožnje pa so ble uredu samo zdej k znam že vse bi mi blo malo neumno se učit speljavat itd.
Pa še v ogledalca ne gledam, razn k rabim. Sej to so me tudi na glavni vožnji opozorili naj malo več gledam.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Drgač pa jst bi šla delat vožnjo še enkat..preostalga pa ne..no razn če bi mogla K na vožnji je blo tut men suprfinofajnajbolš Cpp so šli za šalo čez-itaq republiške so že težji..prva pomoč je pa kr neki
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!