Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti
Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti (ZT)
ODMAŠITEV NOSU
Je morda že kdo od vas slišal za zdravilo za odmašitev nosu (pri prehladu), ki se uporablja tako, da se vsuje na dlan in se vdihuje (oz. snifa) čez nos. Tako je to "zdravilo" za nos uporabljal en moj prijatelj in se bi rada prepričala kaj točno počne. Sliši se predvsem nenavadno in tudi jaz ne vem če obstaja kaj takega, zato se po pomoč obračam na vas. Ker če ne gre za zdravilo - bi lahko to prijatelj užival samo kot drogo in mi noče tega povedat?
Kaj menite vi - ali je zdravilo ali droga?
Je morda že kdo od vas slišal za zdravilo za odmašitev nosu (pri prehladu), ki se uporablja tako, da se vsuje na dlan in se vdihuje (oz. snifa) čez nos. Tako je to "zdravilo" za nos uporabljal en moj prijatelj in se bi rada prepričala kaj točno počne. Sliši se predvsem nenavadno in tudi jaz ne vem če obstaja kaj takega, zato se po pomoč obračam na vas. Ker če ne gre za zdravilo - bi lahko to prijatelj užival samo kot drogo in mi noče tega povedat?
Kaj menite vi - ali je zdravilo ali droga?
Kakšno nezaupanje, pa verjetno še brez vsake podlage. Moja prijateljica tudi uporablja nek "njuhanec" (ne mislim, na tobak za njuhat
), da ji sčisti nos. Kapljice ti ga preveč izsušijo in je baje to super. Človek si ne mora niti nosu več očistit, da ne bi mislili, da vleče.

And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.