Sekhmet napisal/-a:Glede izkušenj....zal sm tud sama dala veliko preveč ženskih težav skozi pa še 6 let podlage na tvojo starost mam, sama sem imela razjedice, ko sem imela glivično vnetje. Če pa so te moje t.i. razjedice tvoje t.i. razpokice, tudi okej, nisem špegala z ogledalcem pa SSKJ-ja primerjala s slikovnim gradivom strica gugla.
Plus tega, sem imela zarad glivic prikrito vnetje mehurja in sem imela zarad tega povišano telesno temperaturo. Pa čeprav v knjigi ne piše, da zadeva tako poteka
Hotla sem doseč sam to, da je ne boš že zdej napsihirala da ima herpes, potem pa se bo izkazalo, da ni nič tako kritičnega
Vrocine nisi imela od glivicnega vnetja, ampak zaradi vnetega mehurja, za katerega je res znacilna vrocina, ampak se polno drugih simptomov, ki jih zenska, ki pozna svoje telo in navade glede odvajanja vode lahko kar hitro prepozna - sploh, ce je vnetje ze zelo napredovalo.
Nisem ji napisala, da ima genitalni herpes, sama je posumila nanj in ja, glede na to, kaksne informacije je dala, obstaja velika moznost, da ga ima. Ce ne, toliko bolje zanjo. Zgolj ugotavljam, nic ne trdim.
Argument glede let pa se mi zdi izredno slab. Starejsa in pametnejsa, ne? Pa saj nismo otroci, da bi tekmovali, kdo vec ve.