Ličenje oči
- sunnydayka
- Komunikatorka
- Kraj: lj
- bloody_mary
- Sramežljivka
- Kraj: Zasavje
zdaj ne vem, če je že katera to napisala, ampak za obstojnost je men zlo pomagalo, če sem si pred koncem ličenja vek, in še pred nanosom maskare, veko narahlo popudrala z pudrom v prahu - dlje zdrži in se ne maže, tud maskara se boljše prime, je pa treba met dober puder in maskaro.
glede zadimljenih oči pa je meni osebno bolj všeč, če niso obrobljene celotne oči, ampak s temnejšo barvico samo del , ko se oko ačne spuščat (nekje na polovici, kjer bi naj bil tudi najvišji del obrvi) in do konca veke, potem pa nardim lok proti obrvi in malo razmažem - tudi odpre pogled:)
če bo katera probala
glede zadimljenih oči pa je meni osebno bolj všeč, če niso obrobljene celotne oči, ampak s temnejšo barvico samo del , ko se oko ačne spuščat (nekje na polovici, kjer bi naj bil tudi najvišji del obrvi) in do konca veke, potem pa nardim lok proti obrvi in malo razmažem - tudi odpre pogled:)
če bo katera probala

- bloody_mary
- Sramežljivka
- Kraj: Zasavje
- metuljčica*
- Cosmofrik
Toya napisal/-a:men se pa nikakor ne uspe namazat s senčilom, ker mi pride ravno nasproten učinek kot ga želim - oči mi naredi majhne, zaotekle.. mislte, da je kriva barva ( poskušala sm z bež, rjavo..) ali moja tehnika mazanja?
Možno, da je kriv odtenek.
Če bi rada imela vizualno večje oči, pa vsekakor ne namaži notranjih kotičkov, če pa že, pa z rahlo svetlečim belim odtenkom, ki optično poveča oči. Zunanje kotičke pa raje z malo temnejšim odtenkom.

Prav tako lahko oči optično zmanjša črna barvica, če jo naneseš preveč na notranjo stran.
- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana