°°°ČeŠnYa°°° ja...vsi pričakujejo cel večer Love generation in nevemkaj..pol pa spusti 2 komada, vse ostalo jim je neznano (in stil muske in vse) so pa dolgi nosovi, češ kako je blo bedno in je kr neki vrtel
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Vertigo klub se odpre 4 aprila (torej jutr), sem sicer iz čist drugega konca slovenije, ampak če sem že dobila vabilo od lastnika pol se bom že prikazala tam... kolk je pa kaj drugač vstopnina??
Jah diskač obeta...plac je lep, notranjost tudi edino ozvočenje bi lahko blo malo boljše pomoje ampak ok...Na otvoritveni večer (ni blo vstopnine) je bla gužva za popizdit, blo je malo smešno videt starejše densat samo če si folk da duška ni nč narobe. Pričakoval sm več šminkerije ampak sm bil pozitivno presenečen, sej tistih nekaj finoč, ki enostavno morejo bit opažene se je našlo ampak velika večina je bil navaden folk, ki je vesel da bo imel en tak plac kamor bojo zahajali med vikendom. Vstopnina bo 5€ se mi zdi kar ni glih malo ampak ok, vsake tolko bo za it pogledat tja.
Spet bomo mel Global v Ljubljani.Oziroma se bo zdej to imenoval Ultra,ampak bo pa isti program k prej u Globalu.Fajn,dogajat je začel na polno.Pa še katastrofo so prenovil pa bo enkrat narodna enkrat pa house,fajn.
zraven cube kjer piješ/pijem kavo zraven stavbe od UPC Telemacha v stari stavbi kjer je bil prej salon keramike, nato skladišče.če se pelješ mimo telemaha po cesti ljubljanske brigade lahko vidiš že ful velk pano-Cuba club