Ali fant ve, s koliko tipi ste seksale?
- delusional
- Cosmopsiho
rosomah napisal/-a:Po moje samo skrajno nesamozavestni tipi sprašujejo svoje ženske, s kolikimi je bila pred njim. To se mizdi naravnost bolno. In potem jih v sebi žre in si predstavljajo, kako so se porivale z drugimi, čeprav tega nikoli ne priznajo. Po moje je za zvezo slabo, če ženska razlaga svojemu tipu, da je bila z nevem koliko fakerji.
Moje mnenje pa je tudi, da skrajno neizkušena in neumna ženska pove svojemu tipu pravo številko, še posebej takrat, ko jih je imela precej na sebi pred njim.
.
jst sm malo razmišljala in sm ugotovila da je to res.
tako da bom upoštevala ta nasvet oz. mnenje.
Nisem mu povedala cifre, ker se mi zdi to res neumno. Drugace pa ve, da sem mela pred njim eno resno in par neresnih zvez, pa naj si misli kar če!
Tudi jaz ne vem njegove cifre, vem pa, da je pred mano blo kar nekaj punc.. številka me sploh ne zanima!
Tudi jaz ne vem njegove cifre, vem pa, da je pred mano blo kar nekaj punc.. številka me sploh ne zanima!
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
leoncinha napisal/-a:Jst svoje številke ne skrivam in mislim da je ravno pravšnja. Izkušenj ni nikoli preveč!
Pa tud ne bi hotla met tipa k bi mel malo izkušenj- kaj naj počnem s takim??? Al pa- bog ne daj- da bi naletela s kšnim k sploh še ni!!! Ojoj...takoj ga odpikam
Mislm da lahko dobiš velik več izkušenj z enim stalnim partnerjem v nekaj letih, kukr če podiraš vse kar leze in gre in so vse one night standi. Izkušnje se ne skrivajo samo v cifrah!

men je pa velik lepš slišat 'nism še nbene mu' al pa 'sm biu šele z eno', kukr pa 'biu sm že s celo košarkaško in navijaško ekipo u postl' ... izkušne se tud s samo enim partnerjam (tud če je tvoj prvi!!) da dobit, se pač skup 'naučita' kšne stvari an... tko d je blo men res fino k je povedou d sm njegova prva, on pa je moj prvi, tko da sploh fajn
smo si pa različni... boh ne dj d bi usi hotl same izkušene tipe met, sej bi jih hitr zmankal

smo si pa različni... boh ne dj d bi usi hotl same izkušene tipe met, sej bi jih hitr zmankal

~NIA~ napisal/-a:^^jup, sam če si prva pr kateri dobiva iskušnje se bo prej al slej vprašal še po drugih iskušnjah, pa kako bi blo drugje..
vsaj jst vem da bi mi blo žou če nebi probala več njih in se nakonc ustalila pri najboljšem izmed njih..
Ja, sej se mogoče vprašaš, ampak pol se loh večno nekaj sprašuješ.
Kako pa ti veš, da si pri "najboljšemu"? A si sprobala vse tega sveta?

Vidš, ne morš.

Men je najboljši tisti, ki se potrudi zame, naredi vse, da nama je lepo in to je to. In to je zdajšnji in upam, da "vednošnji".

jah jebiga se bo prašou kuko bi blo s kšno drugo, preprečt mu ne morm... ampak men je zveza še kej več kt sam sex ... ok mogoč bi blo s kermu u postl kej bolš, ampak bi bla zveza porazmna al pa je neb blo, tega pa ne mislm sprobvt, k sm srečna z mojmu, pa čeprou je prvi, pa tud zaenkt niti nočm kej druzga sprobat, on pa vrjetn tud ne, glede na to d je še kr z mano... ampak usakmu svoje...