tokio hotel

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Chavah
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Chavah »

bouhica napisal/-a:
sunnydayka napisal/-a:a kera mzbe ve a zdei bo koncert samo prestavlen al odpovedan...če se to že kei ve...mal sm za časom ta tedn..

To tud mene zanima. 28.3. mi pac ni bil primeren datum, tko da ce je res sam prestavljen, grem takoj na koncert :D

Trenutno se še nič ne ve glede nadomestnih koncertov. Vse je odvisno od tega kok časa bo Bill okreval. Na njihovi spletni strani piše samo to, da bodo določeni novi datumi... kdaj pa se še ne ve. Jst sumim na kakšen maj ali pa junij.

Drgač pa tud jst ne bi mogla it na tega, ki je bil določen za 28. marec, ker me sploh ni blo v Sloveniji v tem času. Tko da na naslednjega moram nujno it :hearts: Ker tale skupina mi je čiiiist huda :cool:
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Men so tud cist hudi, tko da upam, da bo v drugo izbran boljsi datum :wink:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
swim girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a swim girl »

Jst sm že dlje časa njihova fanica. Men majo toook super komade... pa taka zlo globoka besedila. Men osebno je ful lep komad "Totgeliebt". Ta komad ima tok lepo besedilo, da kar res ni... :)

Billov stil mi je pa tud zelo všeč. Men je on glih zaradi tega zanimiv, ker odstopa in ker ni eden izmed tisočih polizanih glasbenikov, ki samo kopirajo en druzga. On ima en svoj poseben imidž katerega se samozavestno drži že od samega začetka.

Ok, mogoče se nekaterim zdi njegov stil malce "pretiran", ampak ravno to je tisto, kar ga dela posebnega in neponovljivega. Skratka za respekt za skupino!!!
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a sunnydayka »

sam mislm da majo junij pa te poletne mesce že rezervirane za tour po zda
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

a je sploh mozno, da je bilo premalo prodanih kart, kot mi je zatrjeval moj dragi.
Uporabniški avatar
Lopatka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lopatka »

Ne, to sigurno ni možno. Vem pa zato, ker so ene punce na enem fan forumu kontaktirale organizatorja na vstopnice.com glede razprodanih kart, in jim je ta sporočil, da je blo takrat razprodanih okoli 4700 kart... kar je v bistvu veliko, glede na to, da Hala Tivoli lahko sprejme 6000 ljudi, ter da je bilo takrat še več kot 2 tedna do koncerta.
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Hehe. Dobr, da so prestavili. Ko bodo (upam, da se Bill kmalu pozdravi) pa prišli v Lj, grem sigurno na koncert. Sem vmes postala fanica :D
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

sem vedla, da mam prav :) :D
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Buttercup napisal/-a:
densy napisal/-a:hahah. zih je mtko pol leta naštimvou da mu g aje pustilla :D

lol... ker beden komentar!

ne ni, a mislš da si ga je šou pr teh letih kr delat, brez da bi mami vprašou.
jao, kva vidte na teh fantkih (+ uni punci)
Bloodelf
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bloodelf »

densy napisal/-a:ne ni, a mislš da si ga je šou pr teh letih kr delat, brez da bi mami vprašou.

Ok, vidim da govoriš o stvareh, o katerih niti približno nisi seznanjena. Če še nisi vedela, Bill si je šel tisti tatoo na roki narest za 18. rojstni dan. In po zakonu polnoletne osebe ne potrebujejo dovoljenje staršev, če želijo imeti tatoo.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

^ u sori, bi mogla prej kkšno lady prebrat da bi vedla kdaj si je kren dal tatto. te stvari me ponavadi ekstremno zanimajo. a pol mislš, da je kr šou pa si ga naredu, brez da bi doma vprašou?
Uporabniški avatar
Lopatka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lopatka »

Pa kaj ma to sploh veze ali je on doma vprašal ali ne??? Kake maste eni.

densy napisal/-a:a pol mislš, da je kr šou pa si ga naredu, brez da bi doma vprašou?

Jst osebno mislim, da res ni šel spraševati, saj mu pri 18 letih ni potrebna privolitev staršev za kaj takega... sploh pa ne, če si nek zvezdnik in imaš denarja kot dreka, ter lahko s svojim življenjem razpolagaš kot sam hočeš.

Sicer pa... tudi če je šel vprašat... kaj ima to sploh veze s čim?!
Black Amber
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Black Amber »

Lopatka napisal/-a:Ne, to sigurno ni možno. Vem pa zato, ker so ene punce na enem fan forumu kontaktirale organizatorja na vstopnice.com glede razprodanih kart, in jim je ta sporočil, da je blo takrat razprodanih okoli 4700 kart... kar je v bistvu veliko, glede na to, da Hala Tivoli lahko sprejme 6000 ljudi, ter da je bilo takrat še več kot 2 tedna do koncerta.

Jst sm tud slišala, da je blo ful kart razprodanih. Pa baje je bil organiziran celo meet&greet s skupino.
Lolirot
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lolirot »

Men sta pa tale dvojčka tko simpatična da kar res ni :hearts:
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

densy napisal/-a:jao, kva vidte na teh fantkih (+ uni punci)

Lej, pac usakmu svoje a ne. Nam je usec njihova glasba, tebi pac ne. Men tud ni jasno, kaj folk vidi recimo na Tosetu al pa bilo kermu drugmu, pa se ne zgrazam.

Ce ti niso kul, ti tko ne bomo mogle dopovedat, kaj je nam tok usec :D
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Odgovori