a bi mi lah mal svetovale kire se bolj splača? ker jaz sploh nimam pojma kaj kupit

klik 1
klik 2
al pa če ma usaj kdo drug kak link
res hvala

polly-polly napisal/-a:
gimnastičarka:
chitosan je vlaknina, ki naj bi nase vezala nekaj maščobe, ki jo zaužita hrana vsebuje, ampak je ta delež takooo majhen, da se baje ne splača. No jaz ga ne bi. Čeprav eni pa kao prisegajo nanj.
pri FB jaz gledam predvsem to, da mi dajo neko energijo za trening, če ne drugega, no da vsaj verjamem v to, da mi jo dajo.Nič ti pa kar ne topi maščobe.
sixty napisal/-a:ok prebrala sem 3 strani. ampak, še vedno ne vem katere se splača najbolj kupit. torejpovejte mi prosim še enkrat ktere FB se splača kupit, pa da je tud kaj učinka, pa da je seveda tud legalen
thx
Sessa napisal/-a:beljakovine pri zmanjsanju telesne teze??ooo.oo
polly-polly napisal/-a:Sessa napisal/-a:beljakovine pri zmanjsanju telesne teze??ooo.oo
Kaj pa teb ni jasno?![]()
Dita-
efedrin dejansko je nevaren, zato se ga ne prodaja. A ti kaj pove to, da je uvrščen tudi na listi prepovedanih substanc - kot doping.
Sej telo je vaše pa delajte z njim kar hočete, ... fora je da ne splača zmeraj iskat nekih bližnjic, ker na dolgoročni rok lahko drago stanejo. Če zdaj nisi imela problemov, ni rečeno, da jih ne boš čez par let.
polly-polly napisal/-a:Sessa napisal/-a:beljakovine pri zmanjsanju telesne teze??ooo.oo
Kaj pa teb ni jasno?![]()
Dita-
efedrin dejansko je nevaren, zato se ga ne prodaja. A ti kaj pove to, da je uvrščen tudi na listi prepovedanih substanc - kot doping.
Sej telo je vaše pa delajte z njim kar hočete, ... fora je da ne splača zmeraj iskat nekih bližnjic, ker na dolgoročni rok lahko drago stanejo. Če zdaj nisi imela problemov, ni rečeno, da jih ne boš čez par let.