On bi seks na hitro

Zadovolj(e)n/a v postelji.
tuja
Sramežljivka
Sramežljivka

On bi seks na hitro

Neprebrana objava Napisal/-a tuja »

S fantom sma skupaj 1mesec, pred tem je bil v totalnem "badu" in je 2meseca žaloval ker nisem hotela biti z njim. Zdaj sva skupaj ker mi je po druženju postal vredu, niti ne zgleda slabo. Pa preidimo na problem: ON bi rad to vse tako na hitro, vedno ko se dobiva mi z roko pod hlače, čeprav še meni ni za to. Sva bila pri meni doma pa je seveda izkoristil priliko in sva imela spolni odnos (s tem da je takrat meni tudi bilo če ne ne bi bilo nič). In danes mi reče, ti bi mene lahko zadovoljila. Nisem takšen tip da bi to tako hitro vse skupaj, že pri bivšem sem to prakticirala komaj po 4 mescih, vsaj ni drezal vame. Mogoče vam bo čudno,ampak jaz praktično ne vem kaj naj naredim? Včasih pomislim da me ima samo zato. Se opravičujem če je zema že bila ampak je nisem zasledila.
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Jah pač pustiš ga :) jasno je, da se mu gre samo in saamooo za seks.
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a brunett »

Emmm...glede na to da sta se že dala dol je zdej mal neumno govorit da teb ŠE ni do tega in da ti je prehitro? Js sm iz tvojega posta razbrala da pač ko tebi paše se dogaja, ko ti ne paše pa rečeš da je prehitro vse skupaj.
Or am I wrong? :roll:
tuja
Sramežljivka
Sramežljivka

Na nek način. Samo nisem takšen tip da bi vedno ko sva skupaj samo to počela. Zato pa ne vem če delam narobe? Čudno mi je rečt nehaj ali pa kaj?
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

povej mu to, ko se boš spet tako počutila. oz. povej mu pač takrat, ko bosta na tem, kako se počutiš. če je fant od fare, se bosta pogovorila in bosta pršla na skupno točko. če te pa ne bo hotel poslušati, potem pa pač to ni to... :)
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka

Sej ni treba tega počet non-stop, sam je pa tudi to sestavni del veze. Pogovorta se pa najdita nek "kompromis", mal je glupo da mora on plesat tak kot ti žvižgaš. Če ti pa ni do tega z njim pol pa pač končaj vezo.
tuja
Sramežljivka
Sramežljivka

saj bi mu rekla da mi ni ampak če se tako čudno počutim potem, pa nikoli ne rečem čeprav vedno ne uživam v tem.. Je vredu fant razen to me malce moti. Seveda je sestavni del zveze, čudno mi je pa ker s bivšim nisva tega počela tako hitro in pogosto. Pa sem vas vprašala za mnenje,ker ne vem kaj naj si mislim :)
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka

Huh... Pogovorit se bo treba v vsakem primeru, ne? Ker zdej tak kot je ni kul ne teb ne njemu. Sam če ma on res tok večji libido od tebe ne vem kak bota to rešla. Sam v vsakem primeru je brezveze da mu nič ne rečeš. Lepo na easy začni ta pogovor in mu povej svoje mnenje o vsem skupaj pa probajta poiskat neko skupno rešitev/kompromis/dogovor. Če ne se ti bo sam nabiralo pol boš pa en dan eksplodirala pa bo še slabš.
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Če nočeš mu povej. Da je pa neka fora v tem, da z bivšim nisi tako hitela-sej ne morejo bit vse zveze enake. Zdej si moreš prvo izjasnit al tebi ni do tega al si le mislila da bo počasneje. Meni se po 1 mescu zveze ne bi zdelo čudno spat z nekom in priznam, da je to tudi čas ko si ponavadi parnerja full želiš (še metuljčki in tko).Sicer pa kako naj fant ve, da tebi ni do tega, če si tiho. Brat ti pa misli res ne more.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
tuja
Sramežljivka
Sramežljivka

Hvala. Se bova pogovorila ko bo naslednjič tako oziroma mu bom povedala da mi ni vedno. Vem, da ne morem gledati takoj,saj niso vse zveze enake.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Re: delam narobe?

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

tuja napisal/-a:S fantom sma skupaj 1mesec, pred tem je bil v totalnem "badu" in je 2meseca žaloval ker nisem hotela biti z njim. Zdaj sva skupaj ker mi je po druženju postal vredu, niti ne zgleda slabo. Pa preidimo na problem: ON bi rad to vse tako na hitro, vedno ko se dobiva mi z roko pod hlače, čeprav še meni ni za to. Sva bila pri meni doma pa je seveda izkoristil priliko in sva imela spolni odnos (s tem da je takrat meni tudi bilo če ne ne bi bilo nič). In danes mi reče, ti bi mene lahko zadovoljila. Nisem takšen tip da bi to tako hitro vse skupaj, že pri bivšem sem to prakticirala komaj po 4 mescih, vsaj ni drezal vame. Mogoče vam bo čudno,ampak jaz praktično ne vem kaj naj naredim? Včasih pomislim da me ima samo zato. Se opravičujem če je zema že bila ampak je nisem zasledila.

Reci mu, da gre zate malce prehitro in da bi vseeno rada do poroke počakala. Potem pa glej njegovo reakcijo.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:evil:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 23:15, skupaj popravljeno 1 krat.
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Ne ne obstaja drug nasvet tem primeru, ker sem sklepala da ženski ni pasal seksat z njim pa je seksala sam zato, da bi mu ugodila on pa je kao objokaval zanjo 2 mesca predn sta začela in takoj začneta on njej roko v pizdo.. eeee ja, žal MOJE mnenje in MOJA reakcija bi bla, da bi ga pustila :) ker je pač jasno, da se gre tipu samo za seks, vsaj neki časa lahko potrpiš s poljubi, nežnimi dotiki itd..vsaj peting prvo ne pa takoj f** f** f**.
Ampak itak še sama neve kaj hoče, piše da je prehmalu vse skupi ubistvu mu je pa že dala..in zdj mu bo šla govorit " a lahko mal počasnej midva to?" ko sta pa že seksala :D in se ji zdi prehmalu, da ji je rekel, da ga zadovolji.. Mislm..Popolnoma brezveze je vse, če bi si že šla zmišljevat oz mela neka "moralna načela", da ne seksa vsaj neki časa s tipom bi se tega lh držala ne pa šla seksat in si pol zmisnla "ej jz pa nebi zdj kr je prehmal.."
Potem je pa odgovorila na post od rjavolaske kot, da pač res uporablja to da je prehmalu samo za izgovor..
Skratka.. mal prepozn si je zmisnla, da nebi seksala tok hmal ko pa je ŽE SEKSALA.

In btw 1 mesec je "ni glih mal" samo v primeru, če živita skupi. Drgač je 1 mesec popolnoma nič.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ach:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 23:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

lep slovenski pregovor pravi: kdor hitro da, dvakrat da... :D
Odgovori