Travian
-
- Komunikatorka
- Kraj: Slovenija
CoreySteel napisal/-a:Ko bi jest lahko svojo na kako igrco navadu... Mogoče bi me pol bolj razumela
Hehe.. To pa sploh ni problem

Tako, da jo moraš počasi navajat, pa ji same pozitivne lastnosti igrce omenjat pa bo..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
ANGELgirl napisal/-a:CoreySteel napisal/-a:Ko bi jest lahko svojo na kako igrco navadu... Mogoče bi me pol bolj razumela
Hehe.. To pa sploh ni problemJaz sem se najprej na mojga full pi*dila, če nima nič bolj pametnega za počet, potem se ga pa mejčken opazovala in zdaj sem že par dni non stop gor..
Haha.. Pri nama je blo enako. Najprej sem mal težila v stilu: "Pa ne SPET ta igrca." Zdej me je pa tok not potegnila da sem že kar živčna če je en dan ne igram, pa ko sva pri njemu sem ponavadi tut js taprva, ki reče da je treba mal galce porihtat.

-
- Komunikatorka
ANGELgirl napisal/-a:CoreySteel napisal/-a:Ko bi jest lahko svojo na kako igrco navadu... Mogoče bi me pol bolj razumela
Hehe.. To pa sploh ni problemJaz sem se najprej na mojga full pi*dila, če nima nič bolj pametnega za počet, potem se ga pa mejčken opazovala in zdaj sem že par dni non stop gor..
Tako, da jo moraš počasi navajat, pa ji same pozitivne lastnosti igrce omenjat pa bo..
Fora je, ker sploh ne špilam teh igrc, pa moja vseen zavija z očmi.
Povejte mi, kako naj jo prpravm, da bi špilala traviana?

Ene par namigov prosim

zakaj pa bi jo naštimou da bi igrala?
to ti bo pol sam zasedla računalnik k bo pr teb
men se pa tko ne da več .. mam 7 vasi in je že ful dela da vse to porihtaš.
zadne čase pa ful igram še z enimi parimi frendi age of empires prek neta
res hudo. kr taprava vojska a taprave bitke en pa številke tko k pr travianu 
to ti bo pol sam zasedla računalnik k bo pr teb

men se pa tko ne da več .. mam 7 vasi in je že ful dela da vse to porihtaš.
zadne čase pa ful igram še z enimi parimi frendi age of empires prek neta

-
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Mah to je čist odvisno od ženske aveš...
Enim bejba ni za take igrce...
Tudi jaz sem se prej neki pizdila na mojga zdej pa lepo sama igram...enako zaradi avtomobiov nimava problemov...marsikdaj skupaj šraufava
Enim bejba ni za take igrce...
Tudi jaz sem se prej neki pizdila na mojga zdej pa lepo sama igram...enako zaradi avtomobiov nimava problemov...marsikdaj skupaj šraufava

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Mahagonij napisal/-a:Ti kr. Pol bosta oba prvezana na najvecji time-sink na svetu. Se bosta lahko oba skupi ob 4h zjutri budila, da posljeta vojsko ob primernem casu. Romanticno.CoreySteel napisal/-a:Ko bi jest lahko svojo na kako igrco navadu... Mogoče bi me pol bolj razumela
Loool to k midva delava

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...