Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Me land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nenanena »

Mene zanima kaj je blo s tem čisto na koncu, ko je v spovednici Damjana jokala da jo nekdo ponizuje? vrjetno Sebastjan...da se ga opozori al pa bo sama šla ven...je rekla...a je kaj iz tega?
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

ja, najbrž zaradi tega.

pa kaj se tadva poznata že od zunaj?

meni sta enaka karakterja, oba obračata besede, oba sta "nakladača" (sandi bi damjano uporabil kar za bale nakladati :rofl: ), oba bi rada vsilila svoja mnenja. nista dobra skupaj...

je pa res, da se vsaj nasmejimo zraven. je rekla damjana, da sta na istih kvadratih, sebastjan pa je rekel, da upa, da ne več dolgo. :D
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Jaaa kuk jih pa Damjana dobr napela dans :D kr kufre prpravla,use zbrala..bla mal cmerava..pa en večer prej je bla res pr zobarju..pa so misli si usi kaj je narobe,k je kufr prpelala..pa so jo objemal,tolažl :) No pol je pa začela da ji je blo u čast,da je bla lahko z njimi..in da so cepci,ker so ji nasedl,da nikamor ne gre,ker je 1.april :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

o tem sem brala. jih je dobro, ja. pa je ta ideja zrasla na njenem "zeljniku" ali ji je bb naročil?

tisti, ki imate kartico, imate dostop tudi do izpovednice?
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

nenanena napisal/-a:Mene zanima kaj je blo s tem čisto na koncu, ko je v spovednici Damjana jokala da jo nekdo ponizuje? vrjetno Sebastjan...da se ga opozori al pa bo sama šla ven...je rekla...a je kaj iz tega?

Ma ko ona tuli, se dere, zganja histerijo in podjebava folk je vse okej. Ko pa njej nekdo neki reče je pa cela štala in jok in stok takoj, kok so vsi slabi do nje.
Res, sramota, da se 35letna ženska tko obnaša.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Jaz sem pa resno mislila, da Damjana gre. :D
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Ma noro bi blo če bi šla :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

Čudno, da ni deževati začelo, ko Sebastian tako opravlja. :lol:
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

ela85 napisal/-a:o tem sem brala. jih je dobro, ja. pa je ta ideja zrasla na njenem "zeljniku" ali ji je bb naročil?

tisti, ki imate kartico, imate dostop tudi do izpovednice?

Ja mene tud zanima, če si je to foro za prvi april ona spomnla al ji je bb reku, drugač pa ja hudo je izpadl.
Ne, če maš kartico na žalost nimaš dostopa do spovednice, bi blo pa fajn ja :) .
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

Damjana igra na karto "kako sem pa jaz boga, ker mi je un zabrusil da sem..." Shut the fuck up pa nehi drkat ljudi, sploh pa ne na tak transparenten način na nivoju osnovnošolcev. Obupna je - ona gre itak ven kmal.
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objava Napisal/-a star7 »

Damjani je res uspela ta prvoaprilska sala :)
sej ni tko napacna zenska..se mi vsaj zdj,sam vseeno raje vidim da gre ona vn kot sandi... :P
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

BB kaznoval gospodarje
Uf, a katera kaj ve, kaj je bilo? Kazen, ker niso nosili mikrofonov in zaradi šepetanja?
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukrck »

BB jim je trgal 20€ od proračuna, ,ker je Marčelo govoril, medtem ko je BB reku Sari, da je opozorjena, ker ni nosila mikrofona, in pa 40€ Sari in Žanin, ker sta šepetale. Tko da majo zdej 60€ man proračuna.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Pa kaj je s to Dado? Sem včeri mal ujela večerno oddajo in je čist rdeča po eni strani lica? A se je tuk posončla al kaj?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

mily napisal/-a:Pa kaj je s to Dado? Sem včeri mal ujela večerno oddajo in je čist rdeča po eni strani lica? A se je tuk posončla al kaj?

Sej, če sm prou vidla, je po drugi strani lih taka, sam da je z desne strani bla svetloba sonca, z leve pa ne in se je zato tko bolš vidl, kok je rdeča. Saj jst si tko razlagam.
Odgovori