Zakaj ste zapustile fanta?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a leoncinha »

zato ker:
-je bil ljubosumen
-hotu me je kontrolirat
-sva se začela kregat zarad malenkosti
-sem jst tud z njim grdo ravnala in si nihče ne zasluži trpet kot je on zarad mene
Uporabniški avatar
Starlight*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Starlight* »

leoncinha napisal/-a:zato ker:
-je bil ljubosumen
-hotu me je kontrolirat
-sem jst tud z njim grdo ravnala in si nihče ne zasluži trpet kot je on zarad mene

pdb. al pa skor enako pri meni...
Starlight...I will be chasing a starlight...Until the end of my life...I don't know if it's worth it anymore...
Uporabniški avatar
*lunca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere Over The Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a *lunca* »

no jst sm pruga fanta pustla zato,ker mi je začeul lagt pa tut zato,ker se je v času k je biu z mano videvu z eno drugo žensko s kero sta pol takoj ratala par ko sva končala-no ampak to se mu je vrnl,ker ga je ona kmal prevarala in pustila...z drugim tipom sva šla pa narazn,ker preprosto ni meu več časa zame in ker sm se počutla kot da me ma sam še za sex.pa še pol k je pač vidu da je neki narobe,mi je kupvou darila pa nevem kaj vse,pol je blo en mesc ql in pol jovo na novo...in se nism več pustila izkoriščat...tretga sm pustila,ker mi pač preprosto to ni blo to...sicer uredu fnt pa vse,sam je biu tkrt problem u men-hotla sm bit pač neki časa sama in mi ni blo do fanta...no z zadnim tipom sva pa končala oz naju je ločla neka višja sila...sj o tem sm pa že pisala tko da...
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veronika_ »

preprosto ker začetniška zatrapanost nikoli ni prešla v ljubezen, le v neko navezanost, navado, ki pa se je kmalu končala; plus drugi fant me je prevaral...
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ann* »

veronika_ napisal/-a:preprosto ker začetniška zatrapanost nikoli ni prešla v ljubezen, le v neko navezanost

iz enazga razloga
polek tega pa še ni znou pokazat da me ma rd zmer je delu tko da sm dobla obratn občutk čeprou sm vedla da me ma sam enostauno ni vedu kako pokazat
in pol je še tista zatrapanost počas zginla z moje strani
Uporabniški avatar
*lady bug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a *lady bug* »

Zato, ker si sploh ni več vzev časa zame, vse drugo mu je bilo pomembnejše. Pa iz tega razloga sva se začela kregat tudi za vsako malenkost. Enostavno nisem več čutila da mu še sploh kaj pomenim.. Konec je bil najboljša rešitev..
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Prvi moj fant je on mene pustil, ker pač me je imel rad kot prijateljico in ne kot punco. Pa me ni želel izkoristit. Itak pa, če on ne bi naredil tega koraka, bi ga jaz. Predvsem zaradi tega, ker mu je šlo samo za to (in nič druga), da me spravi v posteljo (pač sem bila devica takrat). Na koncu se me je začel celo izogibat.
Drugega fanta sem jaz pustila, ker me je pač prevaral. Prevare pa živa ne oprostim.
Tretjega (zdajšnjega) pa upam, da mi ne bo treba nikoli pustit. Ga imam preveč rada :razz:
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

Jaz sem prvega fanta pustila po štirih mesecih. Razlog je bila naveličanost, ni ponujal nobenega izziva in preveč je bil zapečkar, če pa to odštejemo pa 1A fant. Upam samo, da si je tekom minulih let nabral malo več izkušenj in da je postal bolj odprt ter da si je našel ok punco.

Drugega sem pustila po dobrem letu. Sva imela pol leta konstantno neke težavice, potem je hotel na pavzo in sem vanjo privolila (koza jaz, nikoli več se ne grem pavze!) in tekom te njegove pavze spoznala ok fanta, s katerim sva bila sprva le kolega, vendar sem po temeljitem razmisleku ugotovila, da od njega hočem več. Da si želim več kot prijateljstvo. Fanta sem nato čez nekaj mesecev pustila in se prepustila spoznavanju novega. Ne bom rekla, da mi je žal, da sem storila ta korak, ker mi ni. Z novim fantom se super ujameva na vseh področjih in zame je Pravi.
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

leoncinha napisal/-a:zato ker:
-je bil ljubosumen
-hotu me je kontrolirat

pod to se samo podpišem, ker so točno to razlogi zakaj sma z mojim bivšim nehala!!!
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

recimo, da štejem samo srednjo šolo...v tem času sem pustila dva tipa ...torej, prvega: dušil me je, ker je bil preresen, hotel me je imeti v oblasti ves čas, itd itd...drugega pa zato, ker mi je komaj po enem času povedal, da kao ful travo kadi...in jaz seveda takoj konec, ker tega ne rabim..sploh pa pravijo, da gre v tretje rado in zaj je tretje :D
Alina21
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a Alina21 »

Prvega resnega sem pustila, ker je vedno manj časa prebil z mano, glavni so bili prijatelji, žur, pijančevanje.
Drugi pa se je istočasno videval še z eno žensko in sem ju po naključju srečala...
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

Prvega sm pustila po 8 mesecih,ker..Ok,mal cudno se bo slisalo..Sva si bla res karakterno prevec podobna..In dve temperamentni osebi tezko zdrzita skup..Ko je vse stimalo,bi se pojedla,ko sva se skregala bi se ustrelila..Takrat sm bla stara 20,in ceprav sm ga obozevala,je blo zame prevec..Me je izcrpovalo..

Ta drugega sm pustila po 2 letih,ker..Je ratu ta prava copata..Ni mel vec samoiniciative,ce bi blo po njegove bi bil en dan podoben drugemu..Mene pa dolgcas ubiva.Plus tega sva mela razlicne vizije o prihodnjosti (on je npr.hotu veliko otrok,in to cimprej,pa da bi bla jst lepo doma in skrbela za njih...No way).

Ta tretji..Hmm,poglavje zase..Men pac ni blo normalno,da mi 23letni tip (po dveh mesecih kar sva bla par) rece,da ne cuti potrebe po seksu..Se par indicov je blo,tako da sm posumla,da pac nisem pravega spola zanj..In res,se je to izkazalo za resnico.
tamaLax
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tamaLax »

jst sem pa s tipom, s katerim sva bila skupaj skoraj 4 leta, končala, ker to ni bilo več to....sej sva že prej večkrat rekla da je konc ....samo sva potem vedno nazaj prišla skupaj. Potem sem se pa enkrat odločila (po enem dogodku), da tako pa res ne gre več...in sva končala.
Predvsem me je zelo utesnjeval, nisem mogla ven, ne da bi se skregala prej, ni mi ravno zaupal, pa ljubosumen je bil, pa razen mene ni imel nobenega lajfa...malce preveč je bil navezan name...no potem sem pa itaq 2 dni po koncu zabluzila z drugim...pač zgodilo se je...in sem si rekla, da če bova slučajno še kdaj skupaj, da mu bom to povedala...in ker ga nisem hotela prizadeti-ker to bi ga full, sva tako ostala narazen....in ni mi žal...
zdej imam drugega in mi je veliko lepše.tisto prej je bilo res nekako iz najstniške ljubezni....
miss sunshine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miss sunshine »

po treh letih "just can't live without each other" ljubezni se ga je tako napil, da je od drugih zvedel, da me je prevaral. zdej sem pa srečno samska. idi varaj druge kreten :evil:
Uporabniški avatar
mateyaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MS
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mateyaa »

miss sunshine napisal/-a:po treh letih "just can't live without each other" ljubezni se ga je tako napil, da je od drugih zvedel, da me je prevaral. zdej sem pa srečno samska. idi varaj druge kreten :evil:

Ojoj :eek:

Jst sem bla skupaj s fantom 8 mescof pa sm ga pustila ker se je ful grdo obnašal do mojih kolegic (do mene super). Eno je celo udaril (MOJO KOLEGICO)! Pa sem mu rekla da mi to ni ok, je blo 1 teden ok, se ji celo opravičil, pol pa spet eno isto sranje. Ma jeb' se. In potem se je jokal cel teden da me je izgubil. Pač!
Odgovori