Slike znanih v sobi punce...

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Pontifex Maximus napisal/-a:Ne vem. Normalno je zame tisto, kar je po določenih normah. :)

In kaj so določene norme v tem primeru?

Ona ima svoje, ti svoje norme. In kaj iz tega sledi? Pustil jo zaradi tega ne boš. Tudi moj fant mene ne bo pustil zato, ker sem bila vzgojena v katoliški veri, on pa ne (no, to je občutljiv primer :D ).
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

iluzija napisal/-a:
Pontifex Maximus napisal/-a:Ne vem. Normalno je zame tisto, kar je po določenih normah. :)

In kaj so določene norme v tem primeru?

Ona ima svoje, ti svoje norme. In kaj iz tega sledi? Pustil jo zaradi tega ne boš. Tudi moj fant mene ne bo pustil zato, ker sem bila vzgojena v katoliški veri, on pa ne (no, to je občutljiv primer :D ).

No, če boš pač vztrajala na svoji poziciji se znajo pojaviti problemi. Sicer pa saj veš:"Kdor bo vztrajal do konca, ta bo rešen" (Mt 10,22)

Ma ne ne bom je pustil zaradi tega. Norme sem mislil kot občečloveške moralno-etične norme. Kot sem rekel - postri me ne motijo, niti me ne moti, da jih vidim. Zdi se mi normalno, da ima to nalepljeno.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

En dan predn je prvič prišel k meni, sem z vseh sten odlepla postrje Davida Beckhama, pustila sem samo enega. :) Zdej mi vrata krasita Justin in Avril (ubistvu sploh ne vem zakaj ju ne odlepim, ker sta mi totalno mim), po stenah pa imam najine slikce. :hearts:
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Moja soba je polna plakatov; največ od glam bendov. And i like it this way.. If anyone is annoyed by them, i hope he knows where the doors are :wink:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

V čem je tlele problem. Jz mam tud hude tipe po celi sobi pa noben nč ne reče. No je pa res, da mam tudi reklame, kjer so ženske. Za vsakega nekaj :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

na vratih mam 3 posterje od Ede Maajke. Na zidu mam pa sliko v okvirju od Dine Merlina, ki sm ga slikala na koncertu.
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ann* »

jz mam pa eno slikco enriue Iglesiasa pa eno Jana Plestenjaka in toj vse
pa še tedve ne vidš direkt k prideš u mojo sobo k sta tko umakneni "za" vitrino tko da morš mau globlje si it ogledat sobo kt sam čez vrata da vidš:)

sm mela učasih več teh slik sam pol k sm odlimala je blo vse od salotejpa in mij blo grdo tko da k smo prebell sobo sm se odločla da nebom več mela
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Sama sem imela v ranih najstniških letih kratek čas obsesijo s posterji, potem pa me je minilo. Ponavadi sem na stene lepila posterje kakšnih luštnih igralcev ipd. Ko sem prišla v sš, me je to minilo. Mene osebno ne bi motilo, če bi moj fant v najstniških letih imel kakšen poster, dva ali tri na steni, ker na neke tuje zvezdnike in druge nedosegljive osebe nisem ljubosumna, že nasploh nisem ravno ljubosumna oseba. :D Če pa ima tip, ki je star čez 20, na steni slike nekih skupin ipd., po možnosti več stene pod slikami kot prazne stene, bi mi bilo malo čudno in smešno obenem, ker se mi zdi to nezrelo. Ampak to je pač moje mnenje, poznam tipe, ki si še pri 23ih lepijo slike metal skupin po sobi. :roll: Vsak ima svoje veselje. :D Nisi pa še povedal, koliko je ta punca stara.
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

no nisn hoto bit žaljiv...samo poglejte s kakimi vprašanji se ljudje ubadajo..isto ko da bi vprašal-ko grema s punco na sprehod si na zaveže vezalk ampak jih mam ob strani not potlačene,se vam to zdi normalno?
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Dead_kid napisal/-a:Moja soba je polna plakatov; največ od glam bendov. And i like it this way.. If anyone is annoyed by them, i hope he knows where the doors are :wink:
Glemerka haha :D kul..

js mam tut drgač polepleno sobo.. od doorsov, do nirvane, beatlesov, riblje čorbe in podobnih stvari.. pa še največji peace znak mam narisan :D to mi vse krasi stene.. pa kaj, tut če je otročje al kako so že ene rekle.. to sem js, in v taki sobi kot jo mam se dobro počutm..
sej ma moj fant tut karleušo, pa vesele štajerke, pa iron maiden..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

stevens napisal/-a:no nisn hoto bit žaljiv...samo poglejte s kakimi vprašanji se ljudje ubadajo..isto ko da bi vprašal-ko grema s punco na sprehod si na zaveže vezalk ampak jih mam ob strani not potlačene,se vam to zdi normalno?

:lach: Tudi o tem bi se dalo razpravljati. Veš, velikokrat se zgodi, da iz nekega neumnega vprašanja (če naj bi to že bilo neumno), razvije povsem pametna debata :wink: .

Konec OT.
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Sharona05 »

stevens, kaj hočeš. ali pa tisto: fant me gleda, kaj naj?? :wink:

ok, jaz imam pa doma, v sobi nalepljenega rossija (v bojni opremi :) ) in pa plakat orange county choppers :D
ampak pr lubiju pa nič :)
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

stevens napisal/-a:no nisn hoto bit žaljiv...samo poglejte s kakimi vprašanji se ljudje ubadajo..isto ko da bi vprašal-ko grema s punco na sprehod si na zaveže vezalk ampak jih mam ob strani not potlačene,se vam to zdi normalno?

Hvala za idejo! :razz:
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

jah js sm jih imela v prejšnji sobi, pa jih sploh nism več vidla niti ne moj fnt, to pač enkt nalimaš pa ne vzameš več dol, glede tega se pa res nimaš kj za sekirat :wink:
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

glede tega se pa res nimaš kj za sekirat

Saj se ne sekiram!!!! Mi je vseeno!
Odgovori