Slike znanih v sobi punce...
Heh,jaz mam poleplene cele vrate,pa še en velik poster na steni
Stari so pa že ene najmanj dve leti. Če sem zato otročja pa dobro.Meni so popestritev.Ko pride zdaj spomladi na vrsto barvanje,posterji letijo dol.In moj ma tud na omari poster od Mariah Carey,pa je še starejši od mene.Eni se pa res zarad čist nepotrebnih stvari obremenjujete..

Ko sem bla se majhna deklica, so mi malali sobo. Ko sem prisla iz sole, sem vidla, da so me malarji presenetili in mi na steno narisali eno velko miki miško. Ta miki miška je še danes na moji steni v moji sobi. A sem zato otročja?
Ne morem verjet, s kakšnimi forami se eni obremenjujete. Saj ne bo oni tip iz posterja ven skočil in jo nategnil, god damn.
Ne morem verjet, s kakšnimi forami se eni obremenjujete. Saj ne bo oni tip iz posterja ven skočil in jo nategnil, god damn.
Zarad enih slikc od nedosegljivih moskih se pa res nimas za sekirat
Neb rekla, k bi ble te slikce njenih biusih, al pa kr enih, k jih vsak dan srecuje al pa kej.
Ce pa tko mau bl pomisls.. Itak kdr si ti u njeni sobi, pomoje da bl tebe gleda, k pa tele slikce po stenah pa omarah.
Sej so sam slikeee...
In ja, to je popolnoma normalno, da imajo punce na stenah sobe fletne igralce pa pevce... To velja bolj za najstnice, sam se vedno tud za tiste cez 20.
Kaj pa tipi, k mate po stenah koledarje punc spodi brez ? To je pa kao ful normalno..

Ce pa tko mau bl pomisls.. Itak kdr si ti u njeni sobi, pomoje da bl tebe gleda, k pa tele slikce po stenah pa omarah.
Sej so sam slikeee...
In ja, to je popolnoma normalno, da imajo punce na stenah sobe fletne igralce pa pevce... To velja bolj za najstnice, sam se vedno tud za tiste cez 20.
Kaj pa tipi, k mate po stenah koledarje punc spodi brez ? To je pa kao ful normalno..
Ful nepomembno, ampak razumljivo, da te moti. Ne vem pa kaj boš naredil s tem, da ji boš povedal, da te to moti. Mogoče boš povzročil samo nepotrebno jezo v njej...
Imam jaz tudi bolj ali manj polepljeno sobo. Na notranji strani omare na primer imam nalimana Magnificova jajca (plakat albuma Sexy boy), na drugi strani imam poster Jaka Racmana, vrata imam pa polepljena z raznimi Kurti Cobaini, Gunsi in Tomiji pa še enega big osla imam čez prelimanega (pa mi bo počasi vse maček dol strgal) - vse to je še iz časov srednje šole. Mogoče mi je fant med vrsticami omenil... Enkrat... Da bi bilo fino malo preurediti mojo sobo... Ampak hej. To je del mene, del moje preteklosti ali česarkoliže. Če se bom sama odločila, da preuredim vse in polepljeno odstranim, se bom pač odločila, ne bom pa tega odstranjevala zato, ker mi bo on, ki je v moji sobi mogoče enkrat do dvakrat mesečno. Je MOJA soba in JAZ živim v njej, je del MENE. Če ne moreš sprejeti, popokaj. To pomeni, da ne sprejmeš niti mene. Pa če sem otročja, trapasta, karkoli.
Pa saj se da živeti tudi z vsemi temi junaki???
P.S.: tisti moji Kurti mi itak pomenijo le olepšavo ambienta in niso več moji idoli. So pa del mene, ko sem bila še srednješolka...
Imam jaz tudi bolj ali manj polepljeno sobo. Na notranji strani omare na primer imam nalimana Magnificova jajca (plakat albuma Sexy boy), na drugi strani imam poster Jaka Racmana, vrata imam pa polepljena z raznimi Kurti Cobaini, Gunsi in Tomiji pa še enega big osla imam čez prelimanega (pa mi bo počasi vse maček dol strgal) - vse to je še iz časov srednje šole. Mogoče mi je fant med vrsticami omenil... Enkrat... Da bi bilo fino malo preurediti mojo sobo... Ampak hej. To je del mene, del moje preteklosti ali česarkoliže. Če se bom sama odločila, da preuredim vse in polepljeno odstranim, se bom pač odločila, ne bom pa tega odstranjevala zato, ker mi bo on, ki je v moji sobi mogoče enkrat do dvakrat mesečno. Je MOJA soba in JAZ živim v njej, je del MENE. Če ne moreš sprejeti, popokaj. To pomeni, da ne sprejmeš niti mene. Pa če sem otročja, trapasta, karkoli.
Pa saj se da živeti tudi z vsemi temi junaki???
P.S.: tisti moji Kurti mi itak pomenijo le olepšavo ambienta in niso več moji idoli. So pa del mene, ko sem bila še srednješolka...
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
Pontifex Maximus napisal/-a:razumljivo, da te moti.
Saj nisem rekel, da me to moti.
Oprosti

Edit: da konkretno odgovorim na tvoje vprašanje, če je to normalno - mislim, da je normalno

Zadnjič spremenil iluzija, dne 31. Mar. 2008 12:56, skupaj popravljeno 1 krat.
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
še nikoli nisem imela nobenega posterja v sobi.. ker se mi noben ne zdi vreden, da bi ga mela na steni. Samo svojo sliko pa neke reči mam gor
Aja, mene ne moti, če jih kdo ma.čist useeno.. sm da ga ne bo šel men nalepit.

Aja, mene ne moti, če jih kdo ma.čist useeno.. sm da ga ne bo šel men nalepit.
Zadnjič spremenil marypa, dne 31. Mar. 2008 13:03, skupaj popravljeno 1 krat.
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
Pontifex Maximus napisal/-a:iluzija napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:razumljivo, da te moti.
Saj nisem rekel, da me to moti.
Oprosti.
Edit: da konkretno odgovorim na tvoje vprašanje, če je to normalno - mislim, da je normalno.
A zdi se ti normalno, da jih vsakič vidim, ko sem tam, al to da ma nalimane gor?
oboje

Pontifex Maximus napisal/-a:A zdi se ti normalno, da jih vsakič vidim, ko sem tam, al to da ma nalimane gor?
Oboje

Da ima slike nalimane na steno pa se mi zdi normalno zato, ker se sama sebi zdim normalna, čeprav malo trapasta, ampak v splošnem vseeno normalna (kaj je normalno in kaj ne - o tem bi se lahko razpravljalo leta in leta; je ful relativen pojem, right?).
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
iluzija napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:A zdi se ti normalno, da jih vsakič vidim, ko sem tam, al to da ma nalimane gor?
Oboje- to, da vidiš pa sploh
.
Normalno, da jih ima nalimane gor pa zato, ker se sama sebi zdim normalna, čeprav malo trapasta, ampak v splošnem vseeno normalna ( kaj je normalno in kaj ne - o tem bi se lahko razpravljalo leta in leta; je ful relativen pojem, right?).
Ne vem. Normalno je zame tisto, kar je po določenih normah.