morem povedat, da meni je ze dopizdil...
sej je simpatičen, pa nadarjen, pa vsestranski, pa inteligenten..ampak so mu v zadnjem času krila zrastla do neba...nwem jaz imam taki obcutek...
tako da se vsaj pri meni klemnoforija polega...hvalabogu..ker sm šla že sama sebi na živce
Tiina_Biina napisal/-a:morem povedat, da meni je ze dopizdil... sej je simpatičen, pa nadarjen, pa vsestranski, pa inteligenten..ampak so mu v zadnjem času krila zrastla do neba...nwem jaz imam taki obcutek... tako da se vsaj pri meni klemnoforija polega...hvalabogu..ker sm šla že sama sebi na živce
Kdaj si ga pa mela možnost spoznat, da si to ugotovila?
Sicer pa sem že pisala o tem, da slava in babe pokvarijo tudi najboljše fante. Škoda.
Pa po čem zdej to sklepate kr naenkrat? Sej ne, da ga zdej zagovarjam do zadnje pike, ampak mi gre pa na živce, ko nekdo postane slaven, pa že vsi začnejo govorit, kak se nosi in ne vem kaj še vse. Pa ponavadi ni vse res
Uf, simpatičen fant Ful dobr poje, ful je dober voditelj. Sem ga gledala na prvi oddaji ko je biu na Nlp in sm rekla, da iz njega pa res ne bo nič, ker ni meu nč za povedat ampak uzamem besede nazaj,zdej je res kul
MiLLy napisal/-a:Pa po čem zdej to sklepate kr naenkrat? Sej ne, da ga zdej zagovarjam do zadnje pike, ampak mi gre pa na živce, ko nekdo postane slaven, pa že vsi začnejo govorit, kak se nosi in ne vem kaj še vse. Pa ponavadi ni vse res
Saj sprašujem Tino Bino od kje ga pozna, da ve kakšen je, ker jaz nimam pojma kaki je v resnici.
men ni nc posebnga ne u slabem ne u dobrem smislu, mi je pa cela oddaja NLP sfaljena ker anje pa ladota ne bo vec in bi lahko nardil novo oddajo, ne pa da se trudjo skopirat ceu koncept,..ampk to j pa druga tema
Jaz sem ga danes vidla v Cantini Mexicani..in sem bla čist ufff ...prej mi je bil tko simpatičen...sam v resnici je pa res lušn...pa ful lepo kožo ima in nasmeh
--------- Is this the real life? Is this just fantasy?
hmm napisal/-a:Jaz sem ga danes vidla v Cantini Mexicani..in sem bla čist ufff ...prej mi je bil tko simpatičen...sam v resnici je pa res lušn...pa ful lepo kožo ima in nasmeh